Χρωματιστά

Ο συνδυασμός των χρωμάτων στα ρούχα

Ο συνδυασμός των χρωμάτων στα ρούχα
Περιεχόμενο
 1. Αρχές συνδυασμού
 2. Πώς και με τι να συνδυάσετε τα χρώματα;
 3. Συνδυασμός χρωμάτων σε αντίθεση
 4. Ασυνήθιστες επιλογές
 5. Συνδυασμοί σε εξωτερικά ρούχα
 6. Επιλογή ρούχων και παπουτσιών
 7. Πώς να ταιριάξετε με αξεσουάρ
 8. τραπέζι
 9. Κανόνες συνδυασμού χρωμάτων
 10. Όμορφοι συνδυασμοί

Η ικανότητα να συνδυάζετε σωστά τα χρώματα στα ρούχα είναι μια σημαντική δεξιότητα, αφού την έχετε κατακτήσει, μπορείτε πάντα να φαίνεστε υπέροχα!

Αρχές συνδυασμού

Μονόχρωμος

Αρχικά, ας μιλήσουμε για μια μονόχρωμη ομάδα, η οποία αποτελείται από μια γραμμή του ίδιου χρωματικού φάσματος. Δηλαδή, η εικόνα σας πρέπει να γίνει σε ένα ενιαίο συνδυασμό χρωμάτων, τα πράγματα μπορούν να διαφέρουν μόνο σε σκιά - από σκούρο σε ανοιχτό.

Το πιο απλό και δημοφιλές μονόχρωμο είναι το μαύρο. Ένα ρούχο φτιαγμένο σε αυτό το χρώμα ονομάζεται total black. Η εικόνα που γίνεται σε λευκό φαίνεται εντυπωσιακή, αντίστοιχα, total white.

Αλλά μην μένετε σε ουδέτερα χρώματα, η εμφάνιση φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα σε έντονα χρώματα. Αρκετές αποχρώσεις στην εικόνα φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και πιο πλούσιες από μια μονόχρωμη σύνθεση.

Σε αυτή την περίπτωση, επιτρέπεται η προσθήκη ενός αξεσουάρ διαφορετικού χρώματος. Για παράδειγμα, αραιώστε το λευκό σύνολο με ένα κίτρινο συμπλέκτη ή γκρι κόκκινο.

2 χρώματα

Τα χρώματα με αντίθεση ή τα χρώματα που έχουν αντίθεση μπορούν να συνδυαστούν καλά μεταξύ τους.Τα χρώματα που είναι το ένα απέναντι από το άλλο στον χρωματικό κύκλο φαίνονται θεαματικά σε ένα ζευγάρι. Το ζευγάρι μπορεί να είναι είτε φωτεινό, εκφραστικό ή πιο απαλό εάν η αντίθεση μειωθεί.

3 χρώματα

Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε 3 χρώματα σε μία εμφάνιση. Για παράδειγμα, σε ομοιότητα, χρησιμοποιώντας σχετικές αποχρώσεις σε ένα τόξο. Ένας πολύ συνηθισμένος συνδυασμός τριάδας είναι ένας συνδυασμός τριών αποχρώσεων που μπορούν να συνδεθούν με ένα ισόπλευρο τρίγωνο στον τροχό χρώματος. Μπορείτε να συνδέσετε μόνοι σας τις γραμμές για να βρείτε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Εάν έχετε κόκκινο παλτό και πράσινο παντελόνι, ο χρωματικός τροχός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μια μπλούζα ή ένα τζάμπερ που θα δείχνει αρμονικό σε αυτό το look.

4 χρώματα

Ο συνδυασμός τεσσάρων χρωμάτων ονομάζεται τετράδα και απαιτεί ορισμένες δεξιότητες. Η αρχή του βασίζεται σε έναν συνδυασμό χρωμάτων, τα οποία αντιπροσωπεύονται στον τροχό χρώματος με τη μορφή τετραγώνου ή ορθογωνίου. Ταυτόχρονα, επιτρέπεται η αφαίρεση ενός από τα χρώματα από αυτό το "κουαρτέτο", αλλά η εικόνα θα παραμείνει αρμονική.

Είναι πολύ δύσκολο να θυμάστε αυτούς τους συνδυασμούς, επομένως, όταν σχεδιάζετε ένα τέτοιο τόξο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κύκλο ή μπορείτε να εστιάσετε σε έτοιμους συνδυασμούς που κατασκοπεύετε σε έναν μοντέρνο ιστότοπο ή σε γυαλιστερές σελίδες.

Πώς και με τι να συνδυάσετε τα χρώματα;

Κλασσικός

Κλασικό ή βασικό - αυτά είναι καθολικά χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε τύπο χρώματος.

Τα κλασικά είναι μαύρο, γκρι, λευκό, μπεζ, καφέ και μπλε.

 • Το μαύρο είναι κομψό και αδυνατίζει καλά τη σιλουέτα. Είναι πάντα στη μόδα, ειδικά αν επιλέγεις πράγματα με κλασικό κόψιμο. Είναι καλύτερο να συνδυάζεται με μαύρα χρώματα σε αντίθεση, ανοιχτά ή φωτεινά.
 • Το γκρι είναι συγκρατημένο και συντηρητικό, η παλέτα του εκτεταμένη, έχει πολλούς υπότονους. Οι συνδυασμοί με γκρι ρούχα είναι ήρεμοι και απαλοί.

Σε casual εμφανίσεις, το γκρι συνδυάζεται καλύτερα με ουδέτερα και παστέλ χρώματα. Για μια πιο grungy εμφάνιση, προτιμήστε το γραφίτη και το μαύρο, τονίζοντας έντονο κόκκινο κραγιόν ή παπούτσια.

  • Το λευκό είναι το χρώμα της αυτοσυγκράτησης και της αθωότητας. Έχει τεράστιο αριθμό αποχρώσεων, από κρύο χιονισμένο έως ζεστό γαλακτώδες. Μπορείτε να συνδυάσετε ρούχα με λευκά, παστέλ, λεπτεπίλεπτα χρώματα ή μπορείτε φωτεινά και πιασάρικα. Το λευκό προσελκύει το μάτι από μόνο του, αλλά αν προσθέσετε μια φωτεινή προφορά στην εικόνα, θα πάψει να είναι σολίστ και θα γίνει προσθήκη ή φόντο. Μετά από όλα, αυτό είναι ένα πολύ συμβιβαστικό χρώμα.
  • Το μπεζ είναι απαλό και όσο πιο ουδέτερο γίνεται, γιατί είναι το χρώμα του γυμνού δέρματος. Ωστόσο, φοριέται συχνά από πλούσιους ανθρώπους, έτσι άρχισε επίσης να συνδέεται με την πολυτέλεια. Έχει πολλές αποχρώσεις, σε αυτό ξεπερνά ακόμη και το λευκό, μόνο το καφέ μπορεί να συγκριθεί με την ευελιξία του. Όταν συνθέτετε το look με μπεζ, αποφύγετε τα τραχιά χρώματα. Δώστε προτίμηση σε φωτεινές ή απαλές αποχρώσεις που θα κάνουν την εμφάνισή σας ανάλαφρη και κομψή.

  Η διαίρεση σε ζεστές και κρύες αποχρώσεις αντιστοιχεί στις εποχές. Οι χειμερινές αποχρώσεις (μπλε, μπλε και μοβ) θεωρούνται κρύες, οι καλοκαιρινές (κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί) θεωρούνται ζεστές. Αν και η αρχή της κατανομής των χρωμάτων πηγαίνει πολύ πιο βαθιά.

  Υπάρχουν πολλές σύνθετες αποχρώσεις που μπορούν να ταξινομηθούν τόσο ως ψυχρές όσο και ως ζεστές.

  Το πράσινο είναι στα όρια, καθώς έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων.

  Δεδομένου ότι κάθε χρώμα έχει ψυχρές και ζεστές αποχρώσεις, θα εξετάσουμε κάθε ομάδα ξεχωριστά.

  Κρύο

  • Αποχρώσεις του μπλε και του μωβ με προσθήκη λευκού, μαύρου ή κόκκινου. Για παράδειγμα, γαλάζιο, βασιλικό (βασιλικό μπλε), μπλε του αραβοσίτου, κοβάλτιο και άλλα. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται με κρύα ή ουδέτερα χρώματα ή με κορεσμένα αντίθεση.
  • Οι αποχρώσεις του πράσινου κυμαίνονται από πολύ ανοιχτό υδάτινο έως διαπεραστικά ζωντανό τιρκουάζ και μαλαχίτη. Αυτά περιλαμβάνουν μέντα, μενθόλη, νεφρίτη, σμαράγδι, γκρι-πράσινο.Πρόκειται για αρκετά αυστηρές αποχρώσεις που φαίνονται όμορφα με γκρι, ροζ, μοβ. Αν θέλετε μια λαμπερή, αξέχαστη εμφάνιση, φορέστε τα με κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο.
  • Τα ροζ περιλαμβάνουν όλες τις αποχρώσεις που προέρχονται από το ματζέντα και το βιολετί. Είναι φρέσκα χρώματα που ταιριάζουν με γκρι, κίτρινο, λαδί, μπλουζ, μπλε και όλες τις φυτικές αποχρώσεις.
  • Όλα τα παστέλ χρώματα αυτού του χρώματος αναφέρονται σε κίτρινο.

  Ζεστός

  • Οι ζεστές αποχρώσεις του μπλε είναι πολύ περίπλοκες, συνήθως με νότες πράσινου, καθώς σχηματίζονται με την ανάμειξη με το κίτρινο. Αυτά είναι μπλε-πράσινο, τιρκουάζ, aqua, denim, ατσάλι, μπλε-γκρι, μπλε της Πρωσίας. Τα βλέμματα με αυτά τα χρώματα είναι απαλά και ήρεμα. Είναι καλύτερο να τα συμπληρώσετε με τους ίδιους ζεστούς τόνους.
  • Σε ζεστά χρώματα, το πράσινο αποκαλύπτεται πλήρως. Οι αποχρώσεις μπορεί να είναι κίτρινες ή λαδί. Η φωτεινότητα των αποχρώσεων σε κάθε ομάδα αλλάζει, ανάλογα με την ποσότητα της γκρι ακαθαρσίας. Αυτά τα χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση και γεμίζουν την εικόνα με μια απαλή λάμψη. Μπορείτε να τα συνδυάσετε τόσο με κρύα όσο και με ζεστά χρώματα.
  • Οι ζεστές αποχρώσεις του ροζ σχηματίζονται από το πορτοκαλί και το κόκκινο. Όλα αυτά είναι χρώματα με μείγμα ροδάκινου, κοραλλιού, φλαμίνγκο, φράουλας και σολομού. Αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα με απαλά, ανοιχτά χρώματα, αλλά και αποκαλύπτονται σε συνδυασμό με ένα ψυχρό μπλε. Μπορούν να φορεθούν με μπεζ και καφέ χρώματα, λαδί, χακί, γκρι-λιλά.
  • Τα κίτρινα είναι πλούσια και ζωντανά, με κόκκινους, πορτοκαλί και καφέ τόνους. Αυτά περιλαμβάνουν βερίκοκο, μπανάνα, καλαμπόκι, μουστάρδα, σαφράν, λεμόνι, καναρίνι, χρυσαφί. Φαίνονται καλά με ζεστά και κρύα χρώματα.

  Συνδυασμός χρωμάτων σε αντίθεση

  Υπάρχουν 7 τύποι συνδυασμών αντίθεσης, με τη σειρά τους, κάθε συνδυασμός αποτελείται από διάφορους τύπους αντίθεσης.

  • Με ελαφρότητα - σκούρα και ανοιχτόχρωμα ρούχα συνδυάζονται σε ένα τόξο.
  • Κατά θερμοκρασία - ένας συνδυασμός ψυχρών και ζεστών αποχρώσεων. Μπορεί να είναι όσο πιο κρύο και ζεστό γίνεται, ή πιο μαλακό, με μικρή διαφορά θερμοκρασίας. Για παράδειγμα, όπως συμβαίνει με τα παστέλ χρώματα.
  • Κορεσμός - ουδέτερες και σύνθετες ή σιωπηρές αποχρώσεις χρησιμοποιούνται σε μία εμφάνιση.
  • Με το μέγεθος του χρωματικού σημείου - η εικόνα είναι χτισμένη σε ουδέτερο χρωματικό συνδυασμό, με την προσθήκη φωτεινών λεπτομερειών. Τις περισσότερες φορές είναι πουκάμισο ή μπλούζα, αλλά μπορεί να είναι και παντελόνι, φούστα. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μπορείτε να αποσπάσετε την προσοχή από τις ελλείψεις και να εστιάσετε στην αξιοπρέπεια της φιγούρας.
  • Μίγμα συμπληρωματικών χρωμάτων. Για να κατανοήσετε αυτή την αντίθεση, πρέπει να κατανοήσετε την έννοια του χρωματικού τροχού, για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω. Βασίζεται στην αρχή του συνδυασμού διαμετρικά αντίθετων χρωμάτων σε μία εικόνα.
  • Ταυτόχρονη αντίθεση - ένας συνδυασμός γκρι ρούχων με πολύχρωμα.

  Ασυνήθιστες επιλογές

  Ο συνδυασμός φαινομενικά ασυμβίβαστων αποχρώσεων μεταξύ τους μπορεί να φαίνεται αρκετά δύσκολο έργο. Μπορείτε να ξεκινήσετε μικρά προσθέτοντας τολμηρά αξεσουάρ στην εμφάνισή σας.

  Για παράδειγμα, συμπληρώνοντας ένα πράσινο φόρεμα με ένα ζευγάρι λιλά παπούτσια ή αραιώνοντας μια μονόχρωμη εμφάνιση μέντας με μωβ αντλίες. Ένα σαφράν φόρεμα με μποτάκια κοβαλτίου θα φανεί καλό.

  Μπορείτε να ξεκινήσετε από μικρά, συνδυάζοντας τα αγαπημένα σας χρώματα που προηγουμένως δεν τολμούσατε να συνδυάσετε σε ένα φιόγκο. Για αυτούς τους σκοπούς, το κόκκινο είναι τέλειο, το οποίο απροσδόκητα ανοίγει σε μια παρέα με λεβάντα, χρώμα Barbie ή απόχρωση ροζ χαλαζία.

  Σταδιακά, θα είναι δυνατό να συνδυαστούν σε μία εικόνα όχι δύο, αλλά πολλά φωτεινά χρώματα ταυτόχρονα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε καθαρά χρώματα ουράνιου τόξου για να συμπληρώσετε μια ήρεμη, συγκρατημένη εμφάνιση.

  Εάν δεν σας αρέσει ένα από τα χρώματα, απλώς αφαιρέστε το από το ντύσιμό σας. Ομοίως, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο χρώμα χρησιμοποιώντας τον τροχό χρωμάτων.

  Συνδυασμοί σε εξωτερικά ρούχα

  Μαύρος

  Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα μαύρα εξωτερικά ρούχα δεν είναι κατάλληλα για όλους. Φαίνεται καλό σε κορίτσια με φωτεινά χαρακτηριστικά προσώπου, κατά προτίμηση στον "χειμωνιάτικο" χρωματικό τύπο, ο οποίος σπάνια συναντάται μεταξύ των Σλάβων γυναικών. Εάν δεν έχετε μια αντίθετη εμφάνιση, είναι καλύτερα να ξεχάσετε ένα μαύρο παλτό. Το να φοράτε μαύρο παλτό είναι καλύτερο με κόκκινα ή λευκά αξεσουάρ.

  καφέ

  Τα καφέ παλτά είναι επίσης δημοφιλή, αν και είναι μάλλον δύσκολο να επιλέξετε αξεσουάρ για αυτά. Φαίνεται καλύτερα με μπλε, ίσως πράσινο ή κίτρινο. Δεν αποφασίζει κάθε κορίτσι για παπούτσια και μια τσάντα τόσο φωτεινού χρώματος, οπότε σκεφτείτε μερικές φορές πριν επιλέξετε καφέ εξωτερικά ενδύματα.

  Γκρί

  Το γκρι δεν είναι για όλους, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο εύκολο να χωρέσει στην γκαρνταρόμπα σας παρά το καφέ. Ένα γκρι παλτό θα φαίνεται καλό με παπούτσια και αξεσουάρ σε απόχρωση μπορντό, κρασί, γραφίτη. Μεταξύ άλλων, τα φωτεινά αξεσουάρ έχουν επίσης τη θέση τους, οπότε είναι ενδιαφέρον να πειραματιστείτε μαζί του.

  Μπλε

  Αν θέλετε ένα παλτό αυτού του χρώματος, ξεχάστε το έντονο μπλε, εκτός αν είστε νεαρή μαθήτρια. Σε κορίτσια και γυναίκες, τα παλτά του ουρανού και του αραβοσίτου φαίνονται ελκυστικά. Δεν είναι δύσκολο να επιλέξετε παπούτσια και αξεσουάρ για τέτοια εξωτερικά ενδύματα, μπορεί να είναι γκρι ή μπεζ-καφέ χρώματα.

  το κόκκινο

  Ένα κόκκινο παλτό, όπως το μαύρο, είναι κατάλληλο μόνο για ιδιοκτήτες με αντίθεση εμφάνισης και δεν είναι πολύ κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Εάν θέλετε να επιλέξετε το κόκκινο, επιλέξτε αραιωμένες αποχρώσεις. Μπορεί να είναι lingonberry, ρόδι, κεράσι, κιννάβαρο.

  Μπορείτε να παραλάβετε παπούτσια και αξεσουάρ σε ροζ, πράσινο, μπλε ή γκρι αποχρώσεις. Ξεχάστε το μαύρο αν δεν θέλετε να μοιάζετε με μοιραία γυναίκα. Κατά κανόνα, αυτό δεν είναι πάντα κατάλληλο στην καθημερινή ζωή.

  Πράσινος

  Λόγω της ποικιλίας των πράσινων χρωμάτων, απολύτως κάθε κορίτσι μπορεί να επιλέξει ένα παλτό πράσινης απόχρωσης που της ταιριάζει. Επιπλέον, είναι το μόνο χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα!

  Μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια και αξεσουάρ οποιουδήποτε χρώματος για αυτό, απλά πρέπει να πειραματιστείτε λίγο. Ακόμη και το μαύρο και το καφέ, που δεν ταιριάζουν με τα προηγούμενα χρώματα, θα είναι κατάλληλα εδώ. Ως εκ τούτου, το πράσινο αξίζει σίγουρα να δώσετε μεγάλη προσοχή.

  Ροζ

  Τα εξωτερικά ενδύματα σχεδόν όλων των αποχρώσεων του ροζ φαίνονται συμφέροντα. Όπως και με το πράσινο, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. Μπορεί να είναι σολομός, ροζ χαλαζίας, συγκλονιστικό ροζ, φούξια. Θα συνδυάζεται καλύτερα με παπούτσια και αξεσουάρ σε μπεζ, κίτρινο και πράσινο χρώμα.

  Κοράλλι

  Ένα παλτό στο χρώμα του κοραλί φαίνεται πολύ θηλυκό και κομψό, αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για την άνοιξη. Σε αυτόν μπορείτε να παραλάβετε παπούτσια και αξεσουάρ μπλε-μπλε, φιστίκι, αποχρώσεις μέντας. Θα νιώσετε σχετικοί και φρέσκοι.

  Μωβ

  Ένα παλτό ή σακάκι από μελιτζανί ή δαμάσκηνο φαίνεται πλεονεκτικό σε πολλά κορίτσια, τονίζοντας τη φυσική τους ομορφιά. Μπορείτε να συνδυάσετε τέτοια εξωτερικά ενδύματα με αποχρώσεις του κίτρινου και του πράσινου, ή σχετικά χρώματα από το φάσμα.

  Επιλογή ρούχων και παπουτσιών

  Μαύρα παπούτσια

  Όπως και στην περίπτωση των εξωτερικών ενδυμάτων, υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι τα μαύρα παπούτσια είναι καθολικά και κατάλληλα για κάθε ντύσιμο. Φυσικά, τα μαύρα παπούτσια κάνουν το πόδι μικρό και την εικόνα κομψή, αλλά δεν ταιριάζουν καλά με τα χρωματιστά και ανοιχτόχρωμα ρούχα, που προτιμάμε πιο συχνά σήμερα.

  Τα μαύρα παπούτσια είναι καλά για εκείνες τις εμφανίσεις όπου το μαύρο κυριαρχεί. Θα μπορούσε να είναι ένα επαγγελματικό κοστούμι, ένα μικρό μαύρο φόρεμα ή ίσως ένα γκρι κοστούμι.

  Ξεχάστε τα μαύρα παπούτσια, αν το φιόγκο σας κυριαρχείται από καφέ χρώματα, του ταιριάζουν πολύ καλύτερα τα μπεζ ή καφέ ασορτί παπούτσια.

  Ασπρα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

  Προσπαθήστε να φορέσετε λευκά παπούτσια εάν το λευκό είναι ήδη παρόν στην εικόνα.Δεδομένου ότι το λευκό κάνει οπτικά το πόδι να φαίνεται μεγαλύτερο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις λευκές μπότες και τις μπότες που είναι αρκετά μεγάλες από μόνες τους.

  Αποθηκεύστε τα λευκά παπούτσια για το καλοκαίρι με ανοιχτά παπούτσια ή σανδάλια με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν ισχύει για τα λευκά αθλητικά παπούτσια, τα οποία, σε συνδυασμό με τα μπλε τζιν, έχουν ήδη γίνει κλασικά.

  Το κύριο ταμπού - μην φοράτε λευκά παπούτσια με μαύρο παντελόνι ή τζιν, και ακόμη περισσότερο, μην φοράτε μαύρο καλσόν. Το κάτω μέρος πρέπει να είναι ελαφρύ και ελαφρύ, για να ταιριάζει με τα παπούτσια.

  Πολύχρωμα παπούτσια

  Αν φοράτε ρούχα σε έντονα χρώματα, μην καταστρέψετε την πρωτοτυπία του look φορώντας μαύρα παπούτσια. Επίσης, μην προσπαθήσετε να επιλέξετε παπούτσια από τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό όπως, για παράδειγμα, ένα φόρεμα. Είναι απίθανο να μπορέσετε να ταιριάξετε τον τόνο και αν «πετάξετε» με ένα άγγιγμα, θα φαίνεται ότι η εικόνα δεν διατηρείται πλήρως.

  Πρέπει να επιλέξετε φωτεινά παπούτσια για ένα φωτεινό φόρεμα! Μπορείτε να εστιάσετε στον χρωματικό κύκλο ή να χρησιμοποιήσετε τους έτοιμους ασυνήθιστους συνδυασμούς που αναφέραμε παραπάνω.

  Αν όμως δεν είστε ακόμα έτοιμες για μια τόσο τολμηρή εμφάνιση, επιλέξτε παπούτσια σε μπεζ ή γκρι. Τα χρωματιστά παπούτσια είναι επίσης αποδεκτά εάν ταιριάζουν ακριβώς με ένα από τα χρώματα που φαίνονται στην εικόνα. Για να μην χάσετε το σημάδι, βασιστείτε σε καθαρές αποχρώσεις χωρίς ακαθαρσίες, είναι πιο εύκολο να τις ταιριάξετε με αυτές.

  Τα χρωματιστά παπούτσια θα φαίνονται καλά σε ήρεμες, διακριτικές εμφανίσεις, που διατηρούνται σε ένα βασικό συνδυασμό χρωμάτων. Αραιώστε το γκρι, το μπεζ, το μαύρο ή το μπλε ναυτικό με πολύχρωμα παπούτσια και αξεσουάρ.

  Πώς να ταιριάξετε με αξεσουάρ

  Τσάντες

  • Παπούτσια και μονόχρωμη τσάντα είναι ένας μάλλον συντηρητικός, ξεπερασμένος συνδυασμός. Αλλά είναι τέλειο για όσους προτιμούν τον εκλεκτικισμό και τις ζωντανές εικόνες. Έτσι, τα παπούτσια και η τσάντα σας δεν θα τραβήξουν πολύ την προσοχή και οι άλλοι θα μπορέσουν να εστιάσουν στην εμφάνισή σας. Αυτό λειτουργεί καλά με τον κλασικό συνδυασμό χρωμάτων - μαύρο, καφέ, γκρι, μπλε ναυτικό, μπεζ, ίσως κόκκινο.
  • Είναι καλύτερο να επιλέξετε μια τσάντα όχι για παπούτσια, αλλά για ρούχα. Για παράδειγμα, για ένα φόρεμα με σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα που ταιριάζει με το χρώμα του μοτίβου. Τα παπούτσια ή μια τσάντα μπορούν να ταιριάξουν ακριβώς με το χρώμα του ενδύματος, αλλά όχι και τα δύο ταυτόχρονα.
  • Για να δείξετε το προσωπικό σας στυλ, ανακατέψτε όχι μόνο χρώματα, αλλά και υφές.
  • Για παπούτσια με animalistic ή floral prints, μπορείτε να επιλέξετε μια τσάντα που να ταιριάζει, αλλά όχι στο ίδιο χρώμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα λεοπάρ παπούτσια και τα αξεσουάρ που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία εμφάνιση!
  • Δεν πρέπει να επιλέξετε μια μαύρη τσάντα για φωτεινά παπούτσια, θα έχετε την αίσθηση μιας ημιτελούς εικόνας. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα χρωματιστό αξεσουάρ σε διαφορετικό χρώμα, το οποίο αντιγράφεται από ένα άλλο κομμάτι του φιόγκου.
  • Αν ποντάρετε σε μπεζ ή μαύρο, προσπαθήστε να έχετε παπούτσια και μια τσάντα από διαφορετικά υλικά. Δερμάτινα παπούτσια και λακαρισμένο clutch, σουέντ σανδάλια και υφασμάτινη τσάντα.
  • Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ από λουστρίνι σε μία εμφάνιση είναι κακοί τρόποι. Ένα τέτοιο tandem φαίνεται όχι μόνο απολύτως άγευστο, αλλά και χυδαίο.

  τραπέζι

  Σήμερα μπορείτε να βρείτε πολλούς πίνακες για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν τα χρώματα που έχετε επιλέξει συνεργάζονται. Είναι επίσης βολικό να εστιάσετε στον χρωματικό κύκλο, τον οποίο έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, και που φαίνεται παρακάτω. Φέρνουμε επίσης στην προσοχή σας ένα τραπέζι, εστιάζοντας στο οποίο, θα είναι ευκολότερο για εσάς να κάνετε μια επιλογή και να δημιουργήσετε αρμονικές εικόνες.

  Κανόνες συνδυασμού χρωμάτων

  Καλοκαίρι

  Τα κορίτσια με αυτόν τον τύπο χρώματος έχουν ψυχρό τόνο δέρματος, επομένως πρέπει να επιλέξετε ρούχα και αξεσουάρ με τέτοιο τρόπο ώστε να αντισταθμίσετε αυτήν την ανεπάρκεια και να μην το τονίσετε, διαφορετικά η επιδερμίδα θα γίνει "πτωματική".

  Αν είσαι «καλοκαίρι με αντίθεση», είναι επίσης σημαντικό να επιλέξεις ρούχα που δεν έχουν έντονα χρώματα, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα αντέξει η αντίθεση σου (σε αντίθεση με τον Χειμώνα). Θα δείχνετε ωραία και σε σκούρες αποχρώσεις που δεν είναι κατάλληλες για κανονικό Καλοκαίρι.

  Δώστε προτίμηση στις ψυχρές ή ουδέτερες σύνθετες αποχρώσεις που θα είναι συνέχεια του πολύχρωμου χρωματικού σας τύπου.

  Αυτές οι αποχρώσεις θα σας ταιριάζουν:

  • μωβ;
  • σκούρο ροζ χωρίς ακαθαρσίες.
  • σκούρο και ανοιχτό κόκκινο?
  • ανοιχτό και ανοιχτό κίτρινο.
  • μπλε-πράσινο και κίτρινο-πράσινο.
  • αχνό μπλε?
  • καφέ χωρίς πρόσμειξη κίτρινου?
  • μωβ;
  • όλα ουδέτερα εκτός από ζεστό μπεζ.

  Φθινόπωρο

  Τα κορίτσια αυτού του τύπου χρώματος μπορούν να αλλάξουν πέρα ​​από την αναγνώριση, μόνο φορώντας ρούχα διαφορετικού χρώματος. Ο ζεστός τόνος δέρματος επιτρέπει ζεστούς, ψυχρούς και ουδέτερους τόνους.

  Το χρωματικό σχέδιο πρέπει να είναι κορεσμένο, αποφύγετε τα ανοιχτά παστέλ χρώματα. Επιλέξτε σύνθετα χρώματα, καθώς τα καθαρά χρώματα θα κατακλύσουν τη φυσική σας γοητεία.

  Αυτές οι αποχρώσεις θα σας ταιριάζουν:

  • κόκκινο αναμεμειγμένο με κίτρινο?
  • πορτοκάλι;
  • κίτρινο με κόκκινο ή μπλε τόνο.
  • πράσινο και μπλε, εκτός από πολύ φωτεινό και πολύ χλωμό.
  • καφέ, εκτός από σκούρο και χλωμό.
  • μωβ με μια πινελιά μπλε, γκρι ή καφέ.
  • ουδέτερο, αλλά όχι ελαφρύ ή παστέλ.

  Ανοιξη

  Δεδομένου ότι τα κορίτσια αυτού του τύπου χρώματος έχουν ζεστό μελί τόνο δέρματος, μπορούν να φορούν ρούχα σε πολύ κρύα, ενδιάμεσα και ζεστά χρώματα.

  Ο ίδιος ο τύπος χρώματος δεν έχει αντίθεση, αλλά μπορεί να γίνει έτσι. Για παράδειγμα, βάζοντας ένα κόκκινο φόρεμα σε μια ξανθιά-Άνοιξη. Μια φωτεινή στολή σε λευκό δερμάτινο φόντο θα φαίνεται κάτι περισσότερο από αντίθεση.

  Η άνοιξη είναι ιδανική για απαλές εικόνες, όλες τις ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις. Το κυριότερο είναι ότι τα χρώματα είναι αγνά, χωρίς καμία πρόσμιξη γκρι. Είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγετε τις σκούρες αποχρώσεις.

  Αυτές οι αποχρώσεις θα σας ταιριάζουν:

  • λεπτές αποχρώσεις του ροζ και του φούξια.
  • όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου, εκτός από το σκούρο.
  • μερικές αποχρώσεις του πορτοκαλί με κίτρινο ή ροζ τόνο.
  • αποχρώσεις του κίτρινου, εκτός από το πολύ ανοιχτό.
  • Οι περισσότερες αποχρώσεις του πράσινου, εκτός από τις σκούρες και αυτές με γκρι υποτόνο, καθώς και το ανοιχτό πράσινο.
  • όλες οι αποχρώσεις του μπλε εκτός από το μπλε-γκρι και το μπλε-γκρι.
  • ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του καφέ με κίτρινο ή κόκκινο τόνο.
  • αποχρώσεις του βιολετί εκτός από το σκούρο και το γκρι-βιολετί.
  • από ουδέτερες αποχρώσεις θα σας ταιριάξει το γαλακτώδες και το κρεμώδες.

  Χειμώνας

  Όλες οι φωτεινές, ζουμερές αποχρώσεις που βοηθούν στην αποκάλυψη της φυσικής τους ομορφιάς είναι κατάλληλες για κορίτσια με αυτόν τον τύπο χρώματος.

  Αυτές οι αποχρώσεις θα σας ταιριάζουν:

  • βαθύ μαύρο?
  • Όλες οι πλούσιες βασικές αποχρώσεις.
  • κρύες παστέλ αποχρώσεις?
  • όλες οι ζουμερές πιασάρικες αποχρώσεις: μοβ, λεμόνι, τιρκουάζ, βατόμουρο, φούξια, λιλά, γαλάζιο, ζουμερό πράσινο, έντονο κόκκινο.

  Όμορφοι συνδυασμοί

  Ας δούμε επιτέλους όμορφους ασυνήθιστους συνδυασμούς που θα σας βοηθήσουν οπτικά να βεβαιωθείτε ότι δεν πρέπει να φοβάστε να συνδυάσετε έντονα χρώματα σε μια εμφάνιση. Πειραματιστείτε και θα πετύχετε!

  Πορτοκαλί, μωβ και πράσινο

  Ψηλόμεσο παντελόνι από μαλαχίτη, ένα έντονο μωβ τοπ που μπορεί να αντικατασταθεί με ένα δαμάσκηνο και ένα πορτοκαλί blazer. Μια εξαιρετική λύση για πάρτι και για έξοδο. Την εικόνα συμπληρώνουν ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζουν με το παντελόνι, χρυσή ζώνη και ένα μικρό χρυσό clutch.

  Τούβλο, καφέ και καφές με γάλα

  Δεν είναι απαραίτητο να φοράτε φωτεινά ρούχα για να αποκτήσετε μια ενδιαφέρουσα αρμονική εμφάνιση. Μπλε τζιν, λευκό μπλουζάκι, γαλακτώδες σακάκι. Τίποτα το ιδιαίτερο, σωστά; Αλλά η εμφάνιση αλλάζει δραματικά χάρη στα αξεσουάρ. Καφέ καπέλο, κασκόλ πλεκτό καπουτσίνο και τσάντα από τούβλα. Αποδείχθηκε ένα πολύ στυλάτο ρούχο!

   Αποχρώσεις μούρων

   Βατόμουρο και βαθύ κόκκινο

   Αν θέλετε ένα πιασάρικο και πολυτελές look, συνδυάστε ένα ώριμο παντελόνι σε μούρη με ένα πουκάμισο βατόμουρο σε μία εμφάνιση. Για να μην φαίνεται πολύ φανταχτερός αυτός ο συνδυασμός, συμπληρώστε την εικόνα ενός παλτό στο χρώμα του καφέ που θα απαλύνει την εμφάνιση.

   Ροδάκινο και κεράσι

   Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός σκούρου πράσινου πουκάμισου, κερασί φούστας και ροδακινί blazer. Όλες οι αποχρώσεις είναι ελαφρώς σιγασμένες, επομένως δεν διαφωνούν με την εμφάνιση. Το look συμπληρώνουν μαύρα παπούτσια με μυτερή μύτη και ασπρόμαυρο clutch.

    Άμμος και κόκκινο

    Σε ένα casual καλοκαιρινό look, μια αμμώδης φούστα μέχρι το πάτωμα συνδυάζεται τέλεια με ένα λεπτό κόκκινο jumper. Το look συμπληρώνουν καφέ σανδάλια και φλοράλ clutch. Μια απαλή, χαλαρή εμφάνιση για κάθε μέρα.

    Κυκλάμινο και πράσινο

    Σε μια εμφάνιση, οι σχετικές αποχρώσεις του μωβ συνδυάζονται τέλεια, αραιώνονται με ένα φόρεμα σε ζουμερή πράσινη απόχρωση. Μια εξαιρετική λύση όταν θέλετε να γεμίσετε την καθημερινή σας εμφάνιση με έντονα χρώματα.

     Μωβ και Καμήλα

     Ένα πολύ απαλό ανοιξιάτικο look. Λιλά skinny, γαλάζιο πουκάμισο, καμηλό παλτό και leopard pumps, που σε αυτή την εμφάνιση δεν δείχνουν καθόλου χυδαία, αλλά πολύ στιλάτα.

     Μελιτζάνα και χρυσαφένιο

     Σήμερα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ από μεταλλικό δέρμα είναι στη μόδα, επομένως τα χρυσά παπούτσια θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα βραδινό φόρεμα, για παράδειγμα, μια απόχρωση μελιτζάνας. Το look θα συμπληρώσει ένα μενταγιόν σε μακριά αλυσίδα και ένα clutch, διακοσμημένο με πούλιες.

      Ασβέστης και χάλυβας

      Όταν θέλετε έντονα χρώματα, προσθέστε ένα παλτό στο χρώμα του lime σε μια ήρεμη casual εμφάνιση. Και για να κάνετε την εμφάνιση ακόμα πιο εντυπωσιακή, παπούτσι σε σκάφη σε μεταλλικό ατσάλι.

      Ώχρα και σοκολάτα

      Οι αποχρώσεις του κίτρινου και του καφέ φαίνονται θεαματικές σε μία εμφάνιση. Τα μεταλλικά παπούτσια και αξεσουάρ βοηθούν στην αραίωση της εμφάνισης. Η εμφάνιση θα είναι κατάλληλη στην καθημερινή ζωή και κατάλληλη για μια ειδική περίσταση.

      Σολομός και έλος

      Ένας απροσδόκητος συνδυασμός που φαίνεται υπέροχος με μια εμφάνιση. Μια φούστα ηλίου σε χρώμα σομόν και ένα πουκάμισο στο χρώμα του βάλτου. Τα παπούτσια και μια τσάντα ταιριάζουν με το χρώμα του πουκαμίσου, έτσι η φούστα χρησιμεύει ως φωτεινό σημείο της εικόνας, εστιάζοντας στον εαυτό της. Αυτή η τεχνική αξίζει να τη χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να προσθέσετε τον όγκο που λείπει στους γοφούς.

      Σκονισμένο τριαντάφυλλο και γαλακτώδες

      Η ομορφιά αυτής της εμφάνισης είναι η χρήση ρούχων unisex σε λεπτές παστέλ αποχρώσεις. Ένα γαλακτώδες πουλόβερ, ένα σκονισμένο ροζ μπουφάν, γαλάζιο τζιν και χαμηλοτάκουνα παπούτσια στο χρώμα του κονιάκ. Αποδεικνύεται ότι είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με αντιθέσεις, όχι χρώματα, αλλά σχήματα.

      Κονιάκ και βανίλια

      Άλλο ένα απαλό κοριτσίστικο βλέμμα. Φούστα και τοπ σε χρώμα βανίλια, ασορτί σανδάλια, τσάντα και ζώνη στο χρώμα του κονιάκ. Το look πραγματικά αποδείχτηκε «βανίλια», ελαφρώς παιδικό, αλλά είναι υπέροχο για πρώτο ραντεβού.

      Κεχριμπάρι

      Το πορτοκαλί φόρεμα είναι τέλειο για ανάλαφρες καλοκαιρινές εμφανίσεις. Θα φανεί υπέροχο σε κορίτσια με τον τύπο χρώματος "Φθινοπωρινό". Μπορείτε να το συμπληρώσετε με καφέ σανδάλια και μια τσάντα με μακρύ λουράκι.

      Και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες εικόνες.

      χωρίς σχόλια

      Μόδα

      η ομορφιά

      σπίτι