Κούρεμα

Τα πιο μοδάτα γυναικεία κουρέματα

Τα πιο μοδάτα γυναικεία κουρέματα
Περιεχόμενο
  1. Οι αποχρώσεις της σωστής επιλογής
  2. Πραγματικά κοντά κουρέματα
  3. Τι είναι στη μόδα τώρα για τα μεσαία μήκη μαλλιών;
  4. Σύγχρονες τάσεις για μακριά μαλλιά
  5. Όμορφα παραδείγματα

Ένα χτένισμα είναι αναπόσπαστο στοιχείο οποιασδήποτε εικόνας και η ακεραιότητα ολόκληρου του σετ εξαρτάται από το πόσο σωστά έχει επιλεγεί. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όχι μόνο τη δομή των μαλλιών και τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης, αλλά και τις σύγχρονες τάσεις και τα νέα κουρέματα για τις γυναίκες. Τα μοντέρνα γυναικεία κουρέματα είναι σε θέση να τονίσουν τα πλεονεκτήματα της εμφάνισης, να κρύψουν τα ελαττώματα του και ακόμη και να αναζωογονήσουν αισθητά τον ιδιοκτήτη του.

Οι αποχρώσεις της σωστής επιλογής

Κάθε νέα σεζόν προσφέρει στις γυναίκες όχι μόνο νέες εικόνες, χρώματα, αξεσουάρ, αλλά και κουρέματα. Φέτος, τα χτενίσματα με εσκεμμένη αμέλεια κερδίζουν δημοτικότητα. Το προσεκτικό styling - μαλλιά με μαλλιά - δεν έχει πλέον μεγάλη εκτίμηση. Τα ατημέλητα, κυματιστά σκέλη είναι το χτύπημα της επόμενης χρονιάς. Επιπλέον, οι μπούκλες έχουν μπει στη μόδα, τα κτυπήματα είναι επίσης απρόσεκτα, σκισμένα, κάθε είδους πλεξούδες ακόμα και τατουάζ. Όσο για το χρώμα, είναι λογικό να δίνουμε προσοχή σε αφύσικες αποχρώσεις, φωτεινές, πιασάρικες.

Σε αυτή την περίπτωση, το μήκος των μαλλιών δεν είναι καθοριστικό. Τόσο για κοντές όσο και για μακριές μπούκλες, μπορείτε να επιλέξετε ένα κούρεμα που θα ανταποκρίνεται στις τάσεις της μόδας και θα τονίσει την ατομικότητα του ιδιοκτήτη του.

Αλλά σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μια απόχρωση που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αυτή είναι η υγεία των μαλλιών. Θαμπά, άψυχα, απεριποίητα σκέλη δεν θα προσθέσουν ελκυστικότητα σε κανέναν, ακόμα κι αν είναι διαμορφωμένα σε ένα μοντέρνο χτένισμα. Επομένως, πριν πάτε στο κομμωτήριο, αξίζει να τακτοποιήσετε τα μαλλιά σας, να τα περιποιηθείτε, να τα «ταΐσετε» με μάσκες, ορούς και άλλα πράγματα.

Εάν η επιλογή των θεραπειών για θεραπεία είναι πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις σωστές μεθόδους για την αποκατάσταση των μαλλιών σας.

Όταν επιλέγετε ένα κούρεμα, αξίζει επίσης να λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου. Για παράδειγμα, αν το πρόσωπο είναι στρογγυλό, θα κάνει ένα χτένισμα που το τεντώνει οπτικά, με ίσια σκισμένα κτυπήματα. Το οβάλ πρόσωπο είναι το πιο «ανεκτικό» σε κάθε είδους πειράματα, αλλά τα κτυπήματα σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να είναι χοντρά και να έχουν στρογγυλεμένες άκρες. Ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο πρόσωπο θα απαλύνει την παρουσία χοντρού κουρελιασμένου κτυπήματος.

Το ίδιο ισχύει και για τα ίδια τα κουρέματα. Το σχήμα, το μήκος, η διαμόρφωσή τους πρέπει να επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να τονίζονται στο μέγιστο βαθμό όλα τα πλεονεκτήματα του προσώπου και να κρύβονται οι πιθανές αδυναμίες του.

Πραγματικά κοντά κουρέματα

Η γκάμα των μοντέρνων κουρέματος που προσφέρουν οι στυλίστες αυτή τη σεζόν δεν διαφέρει πολύ από την προηγούμενη. Η κύρια διαφορά είναι στις μεθόδους styling. Αν παλαιότερα η κύρια απαίτηση ήταν ένα απόλυτα απαλό χτένισμα, τώρα θα έπρεπε να είναι απρόσεκτα ατημέλητο, σαν να έπαιζε ο αέρας με τα μαλλιά.

Η επιλογή των χτενισμάτων για κοντά μαλλιά είναι αρκετά φαρδιά, ίσως πιο φαρδιά από ό,τι για μεσαία ή μακριά μαλλιά. Αυτό είναι ένα bob, και ένα τετράγωνο, που δεν έχουν παραδώσει τις θέσεις τους εδώ και αρκετές σεζόν, και ένα pixie, ένα garcon, και μια σελίδα. Αλλά υπήρχε επίσης μια καινοτομία που κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα. Αυτό είναι ένα κούρεμα με σκούρα. Θυμίζει κάπως το ίδιο bob, μόνο διαβαθμισμένο, στο οποίο επιλέγονται τυχαία μεμονωμένα σκέλη.

Αυτό το κούρεμα λειτουργεί καλά για λεπτά μαλλιά - τους δίνει όγκο. Επιμηκύνει επίσης οπτικά το πρόσωπο, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες ενός στρογγυλού προσώπου να μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους σε αυτήν.

Το χτένισμα "καπάκι" δεν είναι λιγότερο δημοφιλές. Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο χτένισμα στην εκτέλεση, επομένως είναι καλύτερο να το εμπιστευτείτε σε έναν έμπειρο πλοίαρχο.

Ο Κάρε είναι άλλο ένα αγαπημένο της ερχόμενης σεζόν. Το υπέροχο με αυτό το κούρεμα είναι ότι δίνει χώρο για φαντασία και styling. Απρόσεκτοι κυματισμοί, ανάλαφρες μπούκλες ή κομψά ίσια μαλλιά - το bob είναι έτοιμο για όλα.

Ωστόσο, αξίζει να θυμάστε ότι με σταθερό styling θερμότητας, τα μαλλιά επιδεινώνονται, επομένως δεν πρέπει να παραμελούνται οι προστατευτικοί παράγοντες.

Το κούρεμα καταρράκτη - ένα από τα πιο δημοφιλή αυτή τη σεζόν - εκτελείται όχι μόνο για μακριά μαλλιά, όπως ήταν παλιά. Τώρα φαίνεται και σε «συντομευμένη» εκδοχή. Μια τέτοια πρωτότυπη λύση θα απευθύνεται σε εξαιρετικές, θαρραλείς κυρίες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το καλό με τα κοντά μαλλιά είναι ότι δεν χρειάζονται πρόσθετη περιποίηση και αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα από τις σύγχρονες κυρίες. Ο ρυθμός της ζωής τώρα είναι ήδη αρκετά ψηλός, μερικές φορές δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ένα φλιτζάνι καφέ, πόσο μάλλον για styling.

Επιπλέον, τέτοια κουρέματα είναι κατάλληλα για κυρίες οποιασδήποτε ηλικίας, επομένως στους δρόμους των πόλεων μπορείτε να βρείτε μια 20χρονη κοπέλα με pixie ή garcon και μια σοβαρή επιχειρηματία άνω των 40 με την ίδια pixie ή σελίδα.

Αλλά τέλος πάντων Τα κοντά κουρέματα αυτή τη σεζόν απαλλάσσουν τις γυναίκες από το να χρειάζεται να χτενίζουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα. Ακόμη και ένα τετράγωνο σήμερα δεν απαιτεί προσεγμένο styling, πόσο μάλλον ένα pixie ή garcon. Όσο πιο ατημέλητο, φυσικό, απρόσεκτο είναι το χτένισμα - τόσο το καλύτερο, τόσο πιο μοντέρνα και μοντέρνα θα είναι ολόκληρη η εικόνα στο σύνολό της.

Η δυναμική των κοντών κουρέματος, σε συνδυασμό με το απρόσεκτο styling, δίνει στα νεαρά κορίτσια τόλμη και ορμή και κάνει τις μεγαλύτερες κυρίες να φαίνονται νεότερες. Τα κοντά χτενίσματα συνδυάζονται υπέροχα με το μοντέρνο ξύρισμα και το τατουάζ.

Οι απλά ξυρισμένοι κροτάφοι ή το πίσω μέρος του κεφαλιού δεν απολαμβάνουν πλέον τέτοια φήμη, αλλά η σχεδίαση μιας εικόνας σε μια ξυρισμένη περιοχή είναι ένα νέο απαραίτητο στοιχείο.

Γενικά, δεν είναι για τίποτα που τα κοντά γυναικεία κουρέματα είναι τόσο δημοφιλή. Αυτά είναι τα πιο trendy χτενίσματα και για καλό λόγο. Είναι λιγότερο ιδιότροπα (ειδικά με την τρέχουσα λαχτάρα για αμέλεια), δεν απαιτούν περίπλοκο στυλ, ταιριάζουν καλά σε ένα μοντέρνο δυναμικό στυλ και κάνουν τις γυναίκες νεότερες.... Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η επιλογή των κοντών κουρέματος αυτή τη σεζόν είναι τόσο μεγάλη.

Τι είναι στη μόδα τώρα για τα μεσαία μήκη μαλλιών;

Τα μεσαία μαλλιά είναι σωτήρια για κορίτσια που θέλουν να μην ταλαιπωρούνται πολύ με την περιποίηση και το styling, αλλά ταυτόχρονα να μην είναι κλειδωμένα στα όρια μιας εικόνας και ενός χτενίσματος. Το μήκος μέχρι τους ώμους ή λίγο πιο κάτω θεωρείται μέσο, ​​επομένως υπάρχει αρκετός χώρος για δημιουργικότητα. Όσο για τα κουρέματα, η ποικιλία τους είναι πρακτικά η ίδια με την προηγούμενη σεζόν. Αυτό είναι ένας καταρράκτης, μια σκάλα, μια επιμήκης σελίδα.

Αλλά υπάρχουν και νέα στοιχεία - για παράδειγμα, κούρεμα "Aurora". Το κούρεμα δεν είναι καινούργιο από μόνο του, δεν εμφανίστηκε σήμερα και έχει ήδη γνωρίσει μια έκρηξη μόδας. Αλλά αυτή τη σεζόν, έχει κερδίσει ξανά δημοτικότητα χάρη στην τακτοποιημένη ατημέλητη που είναι εγγενής σε αυτήν. Γενικά, το μοντέλο αναφέρεται σε κουρέματα πολλαπλών επιπέδων - στο πίσω μέρος του κεφαλιού, τα μαλλιά κόβονται πιο κοντά από ό, τι στις άκρες, σχηματίζοντας ένα είδος καπέλου.

Αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη για λεπτά, αδύναμα μαλλιά - τους δίνει όγκο και λάμψη.

Η περιβόητη απροσεξία στο styling είναι χαρακτηριστική για καθεμία από τις επιλογές που αναφέρονται, είτε πρόκειται για καταρράκτη, είτε για σκάλα ή "Aurora", λόγω του διαφορετικού μήκους των κλώνων. Τα πολυεπίπεδα χτενίσματα από μόνα τους φαίνονται κάπως ατημέλητα, σκισμένα, ανάλαφρα, κάτι που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τρέχουσας σεζόν.

Δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling. Το μέγιστο που απαιτείται είναι να προσθέσετε όγκο στις ρίζες με στεγνωτήρα μαλλιών και αφρό (ή βερνίκι, ή οτιδήποτε άλλο) και - μια σύγχρονη μοντέρνα εικόνα είναι έτοιμη.

Επιπλέον, τα μεσαία μαλλιά καθιστούν δυνατό να παίξετε με άλλες τάσεις όπως οι πλεξούδες. Φυσικά, επίσης επίτηδες ατημέλητο. Πολύχρωμες κορδέλες, χάντρες, φωτεινά αξεσουάρ θα σας φανούν επίσης χρήσιμες.

Τα κουρέματα πολλαπλών επιπέδων για μεσαία μαλλιά παρέχουν πολλά περιθώρια για τη δημιουργία ποικιλίας χτενίσματος. Επιπλέον, ο καταρράκτης - ένα από τα μοντέρνα χτενίσματα για αυτή τη σεζόν - σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια γοητευτική ρομαντική εμφάνιση, η οποία επίσης ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις.

Τέτοια κουρέματα δίνουν θηλυκότητα, τρυφερότητα στον ιδιοκτήτη τους, δεν είναι τόσο τολμηρά όσο τα κοντά χτενίσματα, έχουν λιγότερη κίνηση, ένα είδος αντρικής ακαμψίας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που το μέσο μήκος των μαλλιών έχει τόσους πολλούς θαυμαστές μεταξύ των κοριτσιών όλων των ηλικιών.

Σύγχρονες τάσεις για μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι ένα στολίδι για κάθε κορίτσι, επομένως, παρά την πολυπλοκότητα της φροντίδας, σχεδόν όλο το ωραίο φύλο, ακόμη και ο ιδιοκτήτης του εξαιρετικά μοντέρνου (και εξαιρετικά κοντού) pixie, τα ονειρεύεται. Οι κυρίες με πυκνά και μακριά μαλλιά στο οπλοστάσιό τους γνωρίζουν καλά τον πλούτο που διαθέτουν και είναι κάπως επιφυλακτικές με τη λέξη «κούρεμα». Και τρομακτικές ιστορίες για κομμωτές που, τριμάροντας τις άκρες, κόβουν το μισό μήκος, στοιχειώνουν επίσης.

Στην πραγματικότητα, τα κουρέματα για μακριά μαλλιά και τα κουρέματα ως τέτοια δεν είναι τα ίδια. Απλώς διαμορφώνει (διατηρώντας το μήκος, φυσικά) και διαμορφώνει τα tips. Σήμερα οι στυλίστες προσφέρουν δύο επιλογές - αυτός είναι ο ίδιος καταρράκτης, δηλαδή, σκέλη διαφορετικών μεγεθών και μακριά μαλλιά με ομοιόμορφα κομμένα άκρα. Και στις δύο περιπτώσεις διατηρείται το μήκος.

Ωστόσο, κανείς δεν ακύρωσε τα κτυπήματα, τα οποία επέστρεψαν ξανά στις πασαρέλες και στις καρδιές των fashionistas. Σκισμένο, λοξό, ίσιο και απόλυτα επίπεδο - η επιλογή είναι αρκετά μεγάλη.

Ωστόσο, η επιλογή των κουρέματος αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι ιδιοκτήτες των μακριών μαλλιών συμβαδίζουν με τη μόδα. Οποιαδήποτε, ακόμη και τα πιο περίπλοκα χτενίσματα είναι μέσα στις δυνάμεις τους, ακόμα και οι τρέχουσες απρόσεκτες πλεξούδες και κυματισμοί - ακόμα περισσότερο.

Για γυναίκες με μακριά μαλλιά, σχεδόν κάθε χτένισμα είναι κατάλληλο. Μοντέρνο τώρα χρωματισμός σε έντονα χρώματα, πλεξούδες, τσαμπιά, μπούκλες και μπούκλες - όλα αυτά ζωντανεύουν εύκολα.

Τα μακριά μαλλιά δίνουν στις κυρίες μια θηλυκή εμφάνιση, ώστε να μπορούν να αντέξουν οικονομικά κάθε πειράμα. Στην περίπτωση ενός καταρράκτη, η παραλλαγή αυτών των πειραμάτων επεκτείνεται, επειδή ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός ιδεών μπορεί να ενσωματωθεί σε μαλλιά με σκέλη διαφορετικών μεγεθών από ότι σε μπούκλες του ίδιου μήκους.Ταυτόχρονα, είναι εύκολο να ακολουθήσετε τις τελευταίες τάσεις - διαφορετικά μήκη μαλλιών εκ των προτέρων δίνουν ένα είδος «σκεπτόμενης ατημοσύνης» στο χτένισμα.

Εκτός από το αρκετά απλό στυλ, την ύφανση και τις πλεξούδες, οι νεαρές κυρίες δεν ξεχνούν το χρωματισμό, στο οποίο περιορίζονται μόνο από το δικό τους θάρρος και τη διαθεσιμότητα των απαραίτητων υλικών.

Μπορεί να είναι όλων των ειδών οι αποχρώσεις νέον, όξινο, μπορείτε να αφήσετε το επάνω στρώμα των μαλλιών στη φυσική του απόχρωση και να βάψετε τα κάτω σκέλη σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Μωβ, μπλε, ροζ, ανοιχτό πράσινο - ποιες αποχρώσεις δεν θα δείτε στα κεφάλια των fashionistas. Ωστόσο, τέτοια πειράματα απαιτούν περισσότερα από κουράγιο. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι τα μαλλιά μετά από αυτά τα πειράματα θα απαιτήσουν πρόσθετη φροντίδα, ίσως, διαδικασίες κομμωτηρίου για αποκατάσταση.

Όμορφα παραδείγματα

Προφανώς, με οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα χτένισμα που θα τονίζει τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής σας και θα κρύβει μικρές ατέλειες. Τα μακριά ή τα κοντά μαλλιά δεν έχουν σημασία. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν επιλογές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όχι μόνο της σύγχρονης μόδας, αλλά και στις ανάγκες μιας γυναίκας.

Μια μεγάλη ποικιλία από όλα τα είδη κουρέματος σάς επιτρέπει να πραγματοποιήσετε σχεδόν κάθε ιδέα και όνειρο. Το κύριο πράγμα είναι να προσδιορίσετε σωστά τη δομή των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου για να τα παρουσιάσετε όλα στο πιο ευνοϊκό φως με τη βοήθεια ενός χτενίσματος. Για παράδειγμα, αν μια γυναίκα έχει λεπτά μαλλιά, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να τα κόψει από τη ρίζα και να βάλει τέλος στο όνειρο για μακριές μπούκλες. Το κούρεμα "Aurora" είναι αυτό που χρειάζεστε σε αυτή την περίπτωση για να διατηρήσετε το μήκος και να προσθέσετε οπτικά όγκο στα μαλλιά σας.

Pixie κούρεμα - αγορίστικα θηλυκά, εύκολα στη φροντίδα και στο στυλ - θα βοηθήσει τις μεγαλύτερες κυρίες να παρατείνουν τη νεότητά τους και θα δώσει στις νεαρές καλλονές θράσος και ενθουσιασμό.

Το Bob είναι το κούρεμα που μαζί με το τετράγωνο δεν υπολείπεται της παλάμης για πολλές σεζόν στη σειρά. Αλλά αν νωρίτερα υποτίθεται ότι ήταν τέλεια ομοιόμορφα - μαλλιά με μαλλιά - στρωμένα, σήμερα, αντίθετα, απρόσεκτοι κυματισμοί, ανάλαφρες μπούκλες και μαλλιά χτυπημένα σαν χέρια κυβερνούν την παράσταση. Αυτό ισχύει για δύο επιλογές.

Ένα «μονολιθικό» τετράγωνο, στο οποίο δεν ξεχωρίζει ούτε μια τρίχα, θα φαίνεται τουλάχιστον ακατάλληλο ανάμεσα σε ζωντανά κύματα και φυσική ανεμελιά.

Το μόνο που μπορεί να στυλιστεί πιο εμπεριστατωμένα είναι τα κτυπήματα που έχουν επιστρέψει στις πασαρέλες και τους δρόμους. Αλλά και εδώ, αξίζει να πιάσετε το σίδερο μόνο στην πιο ακραία περίπτωση, εάν ένα ομοιόμορφο, ομαλό κτύπημα "συνταγογραφείται" από το σχήμα του προσώπου, τη δομή των μαλλιών και τη γεωμετρία του ίδιου του χτενίσματος.

Γενικότερα, οι τάσεις της φετινής σεζόν επιτρέπουν στις κυρίες να εξοικονομούν χρόνο χωρίς να υπονομεύουν την εμφάνισή τους. Αν παλαιότερα ένα τέλειο styling θεωρούνταν σημάδι καλού γούστου, το οποίο χρειαζόταν πολύ χρόνο και προσπάθεια, σήμερα, αντίθετα, τα ομοιόμορφα και λεία μαλλιά, προφανώς τεχνητά χτενισμένα, αποτελούν λείψανο. Τώρα αρκεί να χτυπήσετε τα μαλλιά με τα χέρια σας (η ελάχιστη ποσότητα αφρού, μους ή βερνικιού είναι στη διακριτική ευχέρεια της κυρίας), σηκώστε τις ρίζες με στεγνωτήρα μαλλιών και χτένα και - αυτό είναι, το μοντέρνο χτένισμα είναι έτοιμο .

Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε μήκος μαλλιών, κάθε κούρεμα. Ακόμη και τα μακριά μαλλιά, που φαινομενικά απαιτούν τόσο πολύ χρόνο στο styling, μπορούν πλέον να «ξεκουραστούν» με ελευθερία. Και δεν μπορεί κανείς να μην χαρεί μια τέτοια τάση. Εξάλλου, όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά επιτρέπει και στα μαλλιά να ανακάμψουν μετά από καθημερινό θερμικό styling με μεγάλο αριθμό ειδικών προϊόντων.

Η μόδα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής έχει φτάσει στα μαλλιά, τώρα η τάση είναι υγιή μαλλιά, που κυματίζουν ελεύθερα στον άνεμο. Και αυτό είναι υπέροχο.

Για πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνετε ένα μοντέρνο κούρεμα για κοντά μαλλιά, δείτε το επόμενο βίντεο.

χωρίς σχόλια

Μόδα

η ομορφιά

σπίτι