Στυλ και μοντέλα φορεμάτων

Ασύμμετρο φόρεμα - ελκύστε με την ασυνήθιστη σιλουέτα

Ασύμμετρο φόρεμα - ελκύστε με την ασυνήθιστη σιλουέτα
Περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά κοπής
 2. Στυλ
 3. Τύποι ασυμμετρίας
 4. Δημοφιλή χρώματα
 5. Οι τάσεις της μόδας
 6. Με τι να φορέσω;
 7. αξεσουάρ
 8. Παπούτσια

Τα φορέματα με ασύμμετρα στοιχεία είναι δημοφιλή στους fashionistas εδώ και αρκετές σεζόν. Ελκύουν με εσκεμμένη αταξία, υπονοώντας την ευκολία και την ελευθερία. Επιπλέον, λόγω της ασυμμετρίας της κοπής, ένα κορίτσι μπορεί να εκθέσει ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος και να τραβήξει την προσοχή σε αυτό, αλλά ταυτόχρονα να μην φαίνεται χυδαίο και υπερβολικά ειλικρινές.

Χαρακτηριστικά κοπής

Τα φορέματα, η περικοπή των οποίων μπορεί να ονομαστεί ασύμμετρη, έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Η στολή κάνει το κορίτσι πιο σαγηνευτικό.
 • Οπτικά, αυτό το φόρεμα βελτιώνει τη σιλουέτα.
 • Με τη σωστή επιλογή ασύμμετρης λεπτομέρειας, ένα κορίτσι με ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να κρύψει ορισμένα ελαττώματα φιγούρας.

Στυλ

Ένα ασύμμετρο φόρεμα είναι μια συνηθισμένη επιλογή όταν χρειάζεστε ένα ρούχο για μια σημαντική βραδιά ή την παραλία. Τα κύρια στυλ στα οποία παρουσιάζονται τέτοια φορέματα είναι η σιλουέτα σε σχήμα Α και φουσκωμένη, καθώς και το τραπεζάκι.

Ένα άλλο κόψιμο που χρησιμοποιείται συχνά για ασύμμετρα ρούχα είναι το φόρεμα toga σε στιλ αντίκα. Μια φιγούρα σε ένα τέτοιο φόρεμα είναι ελκυστικά ντυμένη και φαίνεται ασυνήθιστα σαγηνευτική.

Φόρεμα toga με ασύμμετρο τοπ

Τύποι ασυμμετρίας

Ένα φόρεμα αυτού του στυλ μπορεί να έχει τις ακόλουθες ασύμμετρες λεπτομέρειες:

 1. Μανίκια. Τα φορέματα με ένα μανίκι φαίνονται πρωτότυπα και συχνά επιλέγονται για πάρτι ή άλλη ειδική περίσταση. Συχνά σε τέτοια φορέματα, η ασυμμετρία της κορυφής συμπληρώνεται από μια ανομοιόμορφη κοπή της φούστας.
 2. Φούστα. Τα μοντέλα με ανομοιόμορφο στρίφωμα είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των ασύμμετρων φορεμάτων. Τα κορίτσια που θέλουν να δείξουν τα λεπτά πόδια τους τα προσέχουν, αλλά ταυτόχρονα θεωρούν το μήκος του μίνι πολύ προκλητικό.Υπάρχουν αρκετές επιλογές για φορέματα με ασύμμετρο στρίφωμα. Αυτά μπορεί να είναι πολυεπίπεδα ρούχα που αποτελούνται από φούστες διαφορετικού μήκους. Το στρίφωμα μπορεί να είναι λοξό στο πλάι ή πίσω. Υπάρχουν επίσης μοντέλα με πρωτότυπες κουρτίνες.
 3. Λοφίο. Το αποκορύφωμα τέτοιων ασύμμετρων ρούχων είναι το κοντό μπροστινό μέρος της φούστας και η πλάτη τόσο επιμήκη που σχηματίζει ένα τρένο. Τέτοια φορέματα επιλέγονται συχνά ως ένα θεαματικό βραδινό φόρεμα. Φαίνονται καλύτερα σε ψηλά κορίτσια με λεπτά πόδια.
 4. Ντεκολτέ. Φορέματα με ασύμμετρη λαιμόκοψη επιλέγονται συχνά από κορίτσια με όμορφους ώμους. Αυτή η έκδοση της στολής βοηθά στην οπτική διόρθωση της ασυμμετρίας του στήθους, ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε το ελάττωμα να εξομαλυνθεί και να μην τονιστεί. Μία από τις πιο κοινές παραλλαγές αυτού του τύπου ασυμμετρίας είναι η παρουσία ενός ιμάντα σε έναν ώμο.

Δημοφιλή χρώματα

λευκό

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων για ασύμμετρα φορέματα είναι ιδιαίτερα περιζήτητος όταν αναζητάτε μια ελαφριά καλοκαιρινή εκδοχή.

Μακρύ λευκό ασύμμετρο φόρεμα

Τις περισσότερες φορές, αυτά τα φορέματα έχουν ασύμμετρο στρίφωμα και ανοιχτό ντεκολτέ. Επίσης σε ζήτηση είναι λευκά φορέματα σε έναν ώμο και με ανοιχτόχρωμα μανίκια στο ένα χέρι.

Μαύρος

Ένα φόρεμα με ανομοιόμορφο κάτω μέρος σε μαύρο χρώμα μπορεί να χρησιμεύσει ως λακωνικό και κομψό ντύσιμο για κάθε περίσταση.

Ασύμμετρο μαύρο μακρύ φόρεμα

Συμπληρώστε το με μια φωτεινή ζώνη, γόβες στιλέτο και χρυσά κοσμήματα για μια πολυτελή βραδινή εμφάνιση. Τα μαύρα φορέματα με έναν ώμο είναι επίσης κοινά.

το κόκκινο

Σε ένα έντονο κόκκινο ασύμμετρο ντύσιμο, κάθε κορίτσι θα δείχνει εκπληκτικό, οπότε φοριέται κυρίως ως κοκτέιλ ή βραδινό φόρεμα.

Ασύμμετρο κόκκινο βραδινό φόρεμα

Τις περισσότερες φορές, τα κόκκινα φορέματα αυτού του στυλ είναι μοντέλα με ένα λουράκι, ένα μανίκι ή με ένα τρένο. Τα προϊόντα με λοξό στρίφωμα δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακά.

Ασυμμετρία χρώματος

Ξεχωριστά, αξίζει να σημειωθούν φορέματα απλής κοπής, τα οποία, χάρη σε ειδικούς συνδυασμούς χρωμάτων, φαίνονται ασύμμετρα.

Ασύμμετρο μαύρο και κίτρινο φόρεμα

Αυτά τα ρούχα είναι μια καλή επιλογή για το γραφείο, καθώς το κόψιμο θα ταιριάζει με τον ενδυματολογικό κώδικα και τα χρώματα θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από άλλους εργαζόμενους γραφείου.

Οι τάσεις της μόδας

Ανάμεσα στα ρούχα αυτού του στυλ, τα πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή είναι μοντέλα με ασύμμετρη φούστα. Από τη μια πλευρά, το στρίφωμα μπορεί να αγγίξει το πάτωμα ή ακόμα και να μετατραπεί σε τρένο, και από την άλλη, μπορεί να φέρει το πόδι μέχρι το γόνατο ή ψηλότερα.

Τα μοντέλα με ασύμμετρη κορυφή είναι λιγότερο συνηθισμένα. Αντιπροσωπεύονται κυρίως από φορέματα με ένα μανίκι ή με ασύμμετρη λαιμόκοψη.

Ασύμμετρο τοπ του φορέματος με ένα μακρύ μανίκι

Με τι να φορέσω;

Ένα ασύμμετρο φανταχτερό φόρεμα μπορεί να φορεθεί με μπολερό, γούνα, σακάκι ή παλτό. Τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού, τα casual σύνολα με ανομοιόμορφο στρίφωμα μπορούν να συμπληρωθούν με ένα απαλό σακάκι, τζιν μπουφάν ή ρεγκλάν.

Όσο για την τσάντα, επιλέξτε ένα μικρό clutch για να ταιριάζει με το φόρεμα για το ασύμμετρο βραδινό outfit. Τα καλοκαιρινά casual φορέματα με ασυμμετρία συμπληρώνονται από μια τσάντα φάκελο ή μια μικρή τσάντα με λεπτό λουράκι. Τα μοντέλα γραφείου συνδυάζονται με επιτυχία με μεσαίου μεγέθους ανοιχτόχρωμες ή μαύρες δερμάτινες τσάντες.

αξεσουάρ

Τα ασύμμετρα μοντέλα φορεμάτων είναι τόσο φωτεινά και εκφραστικά που σε πολλές περιπτώσεις τα κοσμήματα δεν συνδυάζονται καθόλου μαζί τους. Εάν το επάνω μέρος ενός τέτοιου φορέματος αντιπροσωπεύεται από κορσέ, επιτρέπεται η παρουσία κολιέ ή αλυσίδας. Ένα μακρύ ασύμμετρο φόρεμα πρέπει να συμπληρώνεται μόνο με δαχτυλίδια ή βραχιόλια.

Τα ρούχα με έναν ώμο απαιτούν επίσης ελάχιστα αξεσουάρ. Θα είναι αρκετό να φορέσετε φωτεινά σκουλαρίκια και να επιλέξετε ένα ελκυστικό βραχιόλι στο ανοιχτό σας χέρι.

Διακοσμητικά για ένα ασύμμετρο φόρεμα

Παπούτσια

Όταν επιλέγετε παπούτσια για ασύμμετρα ρούχα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα κλασικά χρώματα (μαύρο, γκρι, λευκό) ή να επιλέξετε παπούτσια που να ταιριάζουν με το φόρεμα. Τα πολύχρωμα φωτεινά παπούτσια με εκφραστική διακόσμηση μπορούν να ονομαστούν μια ακατάλληλη επιλογή που υπερφορτώνει το κάτω μέρος.

Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ψηλό τακούνι στα παπούτσια για ένα ασύμμετρο φόρεμα ή να το αντικαταστήσετε με ένα σφηνό τακούνι.Τα παπούτσια χωρίς τακούνι ταιριάζουν μόνο με κοντά ασύμμετρα σύνολα.

1 σχόλιο
Είδος αναρριχητικού φυτού 20.02.2016 22:08

Μου αρέσουν πολύ τα φορέματα με ασύμμετρο στρίφωμα ή έναν ώμο)

Μόδα

η ομορφιά

σπίτι