Στυλ και μοντέλα φορεμάτων

Πλισέ φόρεμα: ας μιλήσουμε για μοδάτες πτυχώσεις

Πλισέ φόρεμα: ας μιλήσουμε για μοδάτες πτυχώσεις
Περιεχόμενο
 1. Χαρακτηριστικά του πλισέ φορέματος
 2. Σε ποιους είναι κατάλληλο;
 3. Η διαφορά μεταξύ πιέτες και πιέτες
 4. Υφάσματα
 5. Μήκος
 6. Δημοφιλή χρώματα
 7. Πλισέ φόρεμα Marilyn Monroe
 8. Με τι να φορέσω;
 9. Παπούτσια
 10. αξεσουάρ

Οι πλισέ ραφές είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να προσθέσετε μια πολυτελή εμφάνιση σε υφάσματα και ρούχα. Τα πλισέ φορέματα, που μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα, χαρίζουν πολυτέλεια και θηλυκότητα, τονίζοντας έτσι την ομορφιά της.

Μακρύ πλισέ ροζ φόρεμα

Χαρακτηριστικά του πλισέ φορέματος

Η αφθονία των πτυχών είναι ένα δύσκολο στοιχείο της εικόνας, επομένως χρησιμοποιείται συνήθως ως εξής:

 • Το κάτω μέρος του φορέματος είναι μια πλισέ φούστα. Βοηθά να μετατοπιστούν οι τόνοι προς τα κάτω, δυνατό για ένα φόρεμα οποιουδήποτε μήκους με χαμηλή ή ψηλή μέση. Αραιώνεται με άλλες λεπτομέρειες της εικόνας, αφήνοντας μια πινελιά θηλυκότητας και κομψότητας.
 • Πλισέ λεπτομέρεια: στα μανίκια κρύβει την πληρότητα των χεριών, στην κορυφή του φορέματος - αυξάνει οπτικά τον όγκο του στήθους. Βοηθά στη δημιουργία μιας κομψής εμφάνισης, προσθέτοντας bohemian chic χάρη στο ρέον ύφασμα των μανικιών. Κοιτάζει μακριά από τους φαρδιούς γοφούς. Η εικόνα είναι κομψή και ενδιαφέρουσα.
 • Πλήρες πτυχώσεις - μια εξαιρετική και εορταστική επιλογή. Συχνά τον παίζουν με την απουσία μανικιών, λακωνικού γιακά και όμορφων αξεσουάρ. Τα ρούχα αυτής της κοπής χρησιμοποιούνται για γιορτές, επομένως πρέπει να τα επιλέξετε πολύ προσεκτικά. Αλλά αυτή η τάση δεν έχει χάσει τη σημασία της εδώ και αρκετές εποχές.

Φορέματα από λεπτά υλικά σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολυεπίπεδα μοντέλα διαφορετικών υφών. Η χρήση στρώσεων από ημιδιαφανή και ρέοντα υφάσματα ταιριάζει πολύ με πιέτες.

Φόρεμα με πλισέ σε επίπεδα

Σε ποιους είναι κατάλληλο;

Το πλισέ ύφασμα έχει ενδιαφέρουσες ιδιότητες. Αυτό σας επιτρέπει να το ντύσετε και να δημιουργήσετε όγκο και, με την παρουσία καμπυλωτών μορφών, να τις κρύψετε επιδέξια. Πιέτες στο πρόσωπο όλων, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μήκος και να προσθέσετε τόνους.

Οι πτυχώσεις προσθέτουν όγκο, άρα ταιριάζουν σε λεπτεπίλεπτα κορίτσια, δημιουργώντας ευάερα, δίνοντας τρυφερότητα και ρομαντισμό στην εικόνα. Παρουσιασμένο με δεξιοτεχνία, το πλισέ μπορεί να κρύψει την πληρότητα, τονίζοντας τη θηλυκότητα, προσθέτοντας εκλεπτυσμένη κομψότητα.

Κοντό κόκκινο και λευκό πλισέ φόρεμα για αδύνατα κορίτσια

Τα ψηλά κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν μακριά πλισέ φορέματα, οι πιέτες στη φούστα θα κρύψουν τους πλούσιους γοφούς, σε προβληματικές περιπτώσεις, μπορείτε να μεταφέρετε την έμφαση στην κορυφή. Αυτό ισχύει για τη φιγούρα αχλαδιού: ένα ντραπέ μπούστο ή μανίκια θα δημιουργήσουν τις σωστές αναλογίες. Πλούσιες πλισέ φούστες αποσπούν την προσοχή από τους φαρδιούς ώμους. Τα παχουλά κοντά κορίτσια πρέπει να είναι προσεκτικά με μια τέτοια υφή υφάσματος· θα τους βοηθήσουν οι χρωματικοί τόνοι, το πλισέ φόρεμα σε όλο το μήκος του φορέματος ή η χρήση μεγάλων επίπεδων πτυχών που καλύπτουν τον όγκο.

Η διαφορά μεταξύ πιέτες και πιέτες

Κυματισμός και πτυχωτό - ένας τρόπος για να προσθέσετε όγκο στο τελικό προϊόν διπλώνοντας το ύφασμα με συγκεκριμένο τρόπο. Το πλισέ έχει τη μία πλευρά πιο μακριά, την άλλη πιο κοντή. Ανεξάρτητα από την κατεύθυνση και τη θέση των πτυχών, η πτυχή θα είναι ευρύτερη από το στρίφωμα. Συνηθίζεται να κάνετε αυλάκωση με τις ίδιες διαστάσεις τόσο για το στρίφωμα όσο και για την πτυχή. Ως εκ τούτου, στην τομή, μοιάζει με ακορντεόν, το οποίο είναι κατασκευασμένο για ανεμιστήρα χαρτιού.

Εξαιτίας αυτού, η αλλαγή του πλάτους είναι πιο βολική για τα κυματοειδές υφάσματα: έχουν τις ίδιες, ομοιόμορφες πτυχές. Θα είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό με πτυχές, καθώς είναι δύσκολο να διατηρήσετε τις αναλογίες της πτυχής.

Πλισέ μακρύ πράσινο φόρεμα

Υφάσματα

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να δώσετε το επιθυμητό σχήμα σε ελαφριά και λεπτά υφάσματα που ντύνονται όμορφα (σατινέ, βάσεις σιφόν, μετάξι). Χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για φανταχτερά βολάν φορέματα. Το πλισέ δέρμα, τα πλεκτά και το πλέξιμο φαίνονται εντυπωσιακά. Οι οργανικές δομές του τύπου δέρματος δημιουργούν μοναδικές και σικάτες εμφανίσεις. Τα ζεστά υφάσματα κάνουν τις πτυχές να φαίνονται πιο casual και σαν γραφείο.

Το πλισέ μαλλί φαίνεται ευγενές και ακριβό και είναι σημάδι καλής γεύσης. Το ντύσιμο πλεκτών και πλεκτών υφασμάτων σε πτυχή είναι μια ενδιαφέρουσα και επικίνδυνη τεχνική. Είναι καλύτερο από μια πλεκτή ελαστική ταινία για να κρύψετε την πληρότητα ή να τη διακοσμήσετε, αλλά οι γεμάτες κυρίες είναι προτιμότερο να αποφεύγουν ένα τόσο περίπλοκο παιχνίδι στυλ και υλικού. Αλλά οι μέλλουσες μητέρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ευχάριστα πιέτες και πιέτες από την ψηλή μέση και κάτω σε πλεκτά και πλεκτά φορέματα.

Μήκος

Το μήκος του φορέματος πρέπει να επιλέγεται για μια συγκεκριμένη περίσταση, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος. Σημαντικό θα είναι και το μήκος της πλισέ, η σχέση του με άλλες λεπτομέρειες. Το πλήρως πλισέ φόρεμα είναι μια εορταστική και έξυπνη επιλογή για το Σαββατοκύριακο. Ένα ίσιο ή εφαρμοστό φόρεμα με πλισέ τελειώματα είναι πιο ευέλικτο και ταιριάζει απόλυτα σε μια επιχειρηματική ατμόσφαιρα.

Οι στυλίστες πιστεύουν ότι οι πτυχές πρέπει να κρύβουν μεγάλους όγκους, να τους κρύβουν. Μπορείτε επίσης να καλύψετε ανομοιόμορφα πόδια με αυτό το φόρεμα. Αλλά τα ίσια πρέπει να τονιστούν με ένα ασύμμετρο πτυχωτό στρίφωμα.

Ασύμμετρο πλισέ φόρεμα

Μακριά στο πάτωμα

Ένα φόρεμα για κοινωνικές εκδηλώσεις και χαλιά θα γίνει ιδιαίτερα λεπτό και κομψό αν είναι διακοσμημένο με πιέτες. Φαίνεται υπέροχο με ανοιχτή πλάτη, γυμνά χέρια, άλλες επιλογές λαιμόκοψης, με διάφανη και ιπτάμενη επένδυση. Η αμερικανική μασχάλη του λαιμού θα προσθέσει πολυπλοκότητα και λακωνική σοβαρότητα. Ένα μακρύ φόρεμα με μια μικρή πιέτα είναι ένα αιώνιο κλασικό του κουτσομπολιού.

Midi

Εκφραστικό και επικίνδυνο μήκος φορέματος. Κάνει τη φιγούρα ορεκτική και θηλυκή δίνοντας έμφαση στους γοφούς και τα πόδια. Εάν πρόκειται για προβληματικές περιοχές, επιμηκύνετε ελαφρώς τη φούστα, μεταφέρετε την αυλάκωση στο πάνω μέρος, δίνοντας έμφαση στο μπούστο με πλούσια επένδυση.

Τα ευαίσθητα υφάσματα και η λαιμόκοψη είναι το προνόμιο των βραδινών φορεμάτων. Πυκνά υφάσματα, συγκρατημένα χρώματα και σχέδια, κλασικά στυλ, αυστηρές λεπτομέρειες θα μετατρέψουν το μοντέλο σε έκδοση γραφείου.

Ένα σύντομο

Το πλισέ μίνι φόρεμα είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο στη φιγούρα, που θυμίζει το ρετρό στυλ. Μεγάλη προσοχή δίνεται στο γιακά. Ένα τέτοιο φόρεμα θα φαίνεται καλό σε μικροκαμωμένα κορίτσια με λεπτή φιγούρα.

Δημοφιλή χρώματα

Για να μην περιπλέκετε το μοντέλο, χρησιμοποιήστε απλά πλισέ υφάσματα.Το σχέδιο χρησιμοποιείται σπάνια, μικρό και απλό. Τα συνδυασμένα φορέματα με αντίθεση ή μονόχρωμη διακόσμηση φαίνονται ενδιαφέροντα. Εάν χρησιμοποιούνται διαφορετικά υφάσματα, τότε η σειρά πρέπει να είναι η ίδια. Στους στυλίστες αρέσουν οι μεταβάσεις, το φαινόμενο υποβάθμισης στην εκτέλεση πολύπλοκων πτυχών. Τα φωτεινά και κορεσμένα χρώματα είναι πάντα καλά και τραβούν τα βλέμματα. Οι λεπτές παστέλ αποχρώσεις τονίζουν τη διάθεση και τον ρομαντισμό βανίλιας.

Μαύρος

Ένα μαύρο πλισέ φόρεμα είναι μια ευέλικτη επιλογή που είναι εύκολο να γίνει τόσο για το γραφείο όσο και για τις γιορτές. Τα σωστά αξεσουάρ θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση της εμφάνισης.

λευκό

Ένα λευκό φόρεμα είναι εξίσου εύκολο να προσαρμοστεί σε μια κατάσταση με ένα μαύρο. Λόγω χρώματος, είναι πιο κοντά στις καλοκαιρινές και dressy επιλογές.

το κόκκινο

Το φωτεινό και πλούσιο χρώμα θα τονίσει το στυλ και θα κάνει το φόρεμα την κύρια λεπτομέρεια. Ιδανικό για γιορτές, ωστόσο, ένα τέτοιο φόρεμα απαιτεί όμορφο κόψιμο και υπεύθυνη προσέγγιση σε όλες τις αποχρώσεις.

Πλισέ φόρεμα Marilyn Monroe

Το πιο διάσημο και υπέροχα ακριβό φόρεμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτό το λευκό αριστούργημα δημιουργήθηκε ειδικά για τη Μέριλιν. Οι στυλίστες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λακωνικό και ειλικρινές φόρεμα. Είναι πλέον το πιο δημοφιλές μοντέλο και θεωρείται κλασικό.

Λευκό πλισέ φόρεμα Marilyn Monroe

Με τι να φορέσω;

Τα πλισέ εξοχικά και καλοκαιρινά φορέματα συνδυάζονται οργανικά με έθνικ και κλασικά, συνθέτουν ένα μποέμ ντύσιμο, hippie ή casual. Φαίνονται υπέροχα με σακάκια, ζακέτες, σακάκια, δερμάτινα και τζιν μπουφάν. Ένα τέτοιο τοπ σβήνει την ανεμελιά ή τονίζει την τρυφερότητα του φορέματος. Τα ντυσίματα και τα βραδινά μοντέλα είναι απαιτητικά: ανοιχτές κάπες, μπολερό και ζακέτες ή γούνες για την εποχή.

Παπούτσια

Ένα γραφείο χρειάζεται κλασικό σκάφος, loafers, μπαλαρίνες. Σε ένα καλοκαιρινό σύνολο τα πέδιλα είναι κατάλληλα, φλατ και σε πλατφόρμα ανοιχτά σανδάλια. Οι ανοιχτές μπότες θα στολίσουν τα μακριά πόδια με ένα κοντό μήκος φορέματος.

Το Maxi απαιτεί χαριτωμένα τακούνια. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου την εποχή και να διατηρήσετε το στυλ του φορέματος.

αξεσουάρ

Τα κοσμήματα πρέπει να χρησιμοποιούνται προσεκτικά, δεν πρέπει να είναι ογκώδη και πολύπλοκα.

Δερμάτινο φόρεμα με πλισέ και κοσμήματα

Διάτρητη, λεπτή, με αέρινα στοιχεία και μικρές πέτρες, βραχιόλια, κορδέλες και αλυσίδες, λεπτές ζώνες θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε κομψότητα και να ολοκληρώσετε την εικόνα.

Το Plisse είναι μια υπέροχη και εκφραστική τάση που πρέπει να υπάρχει και στην γκαρνταρόμπα σας!

Πλισέ κοντό δερμάτινο φόρεμα
χωρίς σχόλια

Μόδα

η ομορφιά

σπίτι