Στυλ και μοντέλα φορεμάτων

Φαρδιά φορέματα - για ρομαντική εμφάνιση

Φαρδιά φορέματα - για ρομαντική εμφάνιση
Περιεχόμενο
 1. Σε ποιους είναι κατάλληλο;
 2. Στυλ
 3. Πλεκτά
 4. Ποικιλίες φούστες με φούστα
 5. Φαρδιά μανίκια
 6. Ανά εποχή
 7. Μήκος
 8. Με τι να φορέσω;
 9. Ζώνη ή ζώνη
 10. Παπούτσια
 11. αξεσουάρ

Μια σφιχτή σιλουέτα δεν είναι πάντα κατάλληλη και ταιριάζει κυρίως σε κορίτσια με ιδανική σιλουέτα. Αν θέλετε να κρύψετε κάποια ελαττώματα στη σιλουέτα σας, να φαίνεστε θηλυκά και ρομαντικά και να νιώθετε άνετα, τότε ένα φουσκωτό φόρεμα θα είναι η τέλεια λύση.

Φόρεμα με κίτρινο χρώμα

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές του κόσμου εργάζονται συνεχώς σε τέτοιες συλλογές, επειδή αυτή η επιλογή είναι σχετική στην εποχή μας.

Σε ποιους είναι κατάλληλο;

 • Για τα κορίτσια με στενούς γοφούς, ένα φουσκωμένο φόρεμα είναι ένα πραγματικό εύρημα. Η λάμψη δημιουργεί κύματα που ρέουν πάνω από τη φιγούρα και προσθέτει λίγο όγκο στους γοφούς, κάνοντας τη φιγούρα πιο ελκυστική.
 • Οι κάτοχοι της φιγούρας τύπου Α πρέπει να σταματήσουν σε ένα φουσκωμένο φόρεμα με μήκος κάτω από το γόνατο. Σε αυτή την έκδοση, η πληρότητα των γοφών θα διορθωθεί και τα πόδια εμφανίζονται με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό.
 • Οι γυναίκες με φιγούρα Τ πρέπει να επιλέγουν φορέματα με φούστα από πυκνά υφάσματα που διατηρούν το σχήμα τους. Το φόρεμα θα σας βοηθήσει να προσθέσετε οπτικά όγκο στους γοφούς και να δημιουργήσετε μια φιγούρα κλεψύδρας.
 • Τα κοντά κορίτσια πρέπει να είναι προσεκτικά όταν επιλέγουν ένα τέτοιο φόρεμα, καθώς το στυλ μπορεί να γίνει ελαφρώς παχουλό και να κάνει τη σιλουέτα βαριά.
 • Οι γυναίκες με φιγούρα τύπου Ο δεν πρέπει να επιλέγουν φορέματα με λάμψη από τη μέση, καθώς η απουσία μέσης θα τονιστεί μόνο. Επιλέξτε φορέματα που φαίνονται από το στήθος.

Στυλ

Ψηλόμεσο

Αυτό το στυλ είναι σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των κοριτσιών που έχουν ατελές σχήμα, επειδή αποσπά την προσοχή από προβληματικές περιοχές και επίσης βοηθά στην απόκρυψη της κοιλιάς.

Μπλε φόρεμα με ψηλή μέση

Τα μοντέλα από ακριβά υλικά φαίνονται πολύ όμορφα, προσθέτουν επισημότητα, κομψότητα και γοητεία στην εικόνα. Μπορείτε να καρφιτσώσετε μια καρφίτσα ή να κόψετε με κορδέλες κάτω από τη γραμμή του στήθους, αυτή η προσέγγιση θα σας επιτρέψει να δώσετε πλήρη προσοχή στην περιοχή του στήθους.

Φλόγα από τη μέση

Το φουσκωμένο φόρεμα από τη μέση είναι ένα κλασικό που ήταν δημοφιλές στις δεκαετίες του '50 και του '60 του περασμένου αιώνα. Η κύρια εστίαση είναι στη μέση. Για να το τονίσετε ακόμα περισσότερο, μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε μια χαριτωμένη ζώνη. Ένα φόρεμα αυτού του στυλ μπορεί να έχει διαφορετικά μήκη: κάτω από το γόνατο, μίνι ή μάξι. Τα μοντέλα σε μήκος δαπέδου χρησιμοποιούνται για ρετρό στυλ.

Εάν είστε ιδιοκτήτης στενής ή μεσαίας μέσης και στενών γοφών, αυτό το στυλ είναι φτιαγμένο για εσάς. Χάρη στην κλασική κοπή, το φόρεμα ταιριάζει στη φιγούρα.

Φόρεμα μπλε ναυτικό flare από τη μέση

Αλλά αξίζει να θυμάστε ότι ένα στενό μπούστο σε συνδυασμό με μια γεμάτη φούστα μπορεί να κάνει οπτικά τους γοφούς σας πιο φαρδύ. Αλλά το αέρινο ύφασμα θα σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε, δημιουργεί μικρότερο αποτέλεσμα βάρους.

Φλόγα από το στήθος

Αυτό το στυλ χρησιμοποιείται συχνά για να δημιουργήσει μια εμφάνιση σε στυλ Empire. Τα μακριά φορέματα στο πάτωμα θα τονίσουν την ομορφιά των χεριών και των ώμων και τα μοντέλα με μίνι μήκος θα τραβήξουν την προσοχή σε όμορφα και λεπτά πόδια. Για να τραβήξουν την προσοχή στο στήθος, πολλά μοντέλα διαθέτουν τοπ με αντίθεση χρώματος.

Λευκό φόρεμα σε ελληνικό στιλ, φούντωσε από το στήθος

Τα φορέματα σε γραμμή Α είναι μια από τις επιλογές σε γραμμή Α. Το σφιχτό επάνω μέρος της στολής τονίζει το πλούσιο στήθος, πιο μακριά από τις μασχάλες, το ύφασμα διαστέλλεται ομαλά προς τα κάτω, έτσι ώστε τα κορίτσια να μπορούν να καλύψουν όλα τα ελαττώματα στη φιγούρα. Τα φορέματα με λάμψη από το στήθος έχουν χαλαρή εφαρμογή, επομένως συχνά ράβονται από ύφασμα σιφόν.

Λάμψη ισχίου

Χάρη σε αυτό το κόψιμο, μπορείτε να δώσετε έμφαση σε ένα επίπεδο στομάχι και τέλειους γλουτούς, έτσι ώστε αυτό το στυλ μπορούν να προσφέρουν μόνο κορίτσια με ιδανική σιλουέτα.

Φόρεμα φουσκωμένο από το ισχίο

Τοποθετημένο

Για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε ένα εφαρμοστό φόρεμα με φούστα και κλειστούς ώμους. Ένα εφαρμοστό φόρεμα δεν συνιστάται για γυναίκες με φιγούρα "μήλο".

Αυτό το στυλ είναι τέλειο για στυλ γραφείου ή για κάθε μέρα. Τα εφαρμοστά φορέματα από πυκνό ζέρσεϊ μήκους μίνι ή μίντι είναι πολύ δημοφιλή. Ένα συγκρατημένο γκρι χρώμα είναι κατάλληλο για τη δημιουργία μιας επιχειρηματικής εικόνας, αλλά αν θέλετε να φαίνεστε κομψή και φωτεινή, τότε το floral print θα κάνει μια βουτιά.

Μαύρο φόρεμα φούντωσε από τη μέση

Πλεκτά

Η πλεκτή φούστα θα βοηθήσει επίσης στην απόκρυψη των ελαττωμάτων της σιλουέτας, θα κάνει τη σιλουέτα πιο λεπτή. Φορέματα με διάτρηση ή guipure με το εφέ ενός πλεκτού πράγματος φαίνονται πρωτότυπα. Αυτό το μοντέλο συνδυάζει με επιτυχία την άνεση και την ομορφιά.

Λευκό πλεκτό φόρεμα

Το πλεκτό φόρεμα με φλάντζα αγοράζεται συχνά για καθημερινή χρήση στα τέλη του φθινοπώρου και το χειμώνα, επειδή βοηθά να διατηρείται ζεστό τις κρύες μέρες. Τα πλεκτά φορέματα χρησιμοποιούνται επίσης για την καλοκαιρινή περίοδο, χαρακτηρίζονται από απαλότητα και φαίνονται πολύ πρωτότυπα. Μια αποτελεσματική λύση είναι ένας συνδυασμός πλεκτών στοιχείων και φόρεμα κανό.

Τα φουσκωμένα φορέματα έρχονται συχνά με μανίκια, το μήκος και το στυλ των οποίων μπορεί να είναι απολύτως οτιδήποτε. Τα μακριά μανίκια από πυκνό ύφασμα συμπληρώνουν τέλεια τα ζεστά χειμωνιάτικα φορέματα, ενώ τα καλοκαιρινά μοντέλα έχουν μανίκια από ελαφριά υλικά ή καθόλου.

Φόρεμα φουσκωτό με μανίκια

Ποικιλίες φούστες με φούστα

Η επιλογή του στυλ του κάτω μέρους του φαρδύ φορέματος είναι αρκετά μεγάλη: μακρύ μέχρι το πάτωμα, «μίντι», κοντό και με διάφορα σχήματα. Σε κάθε περίπτωση, η λάμψη προσθέτει μια σημαντική ποσότητα ελαφρότητας και θηλυκότητας στην εικόνα.

 • Οι φούστες-sun και half-sun, που έχουν το πιο απλό κόψιμο, είναι ιδανικές για κορίτσια με λεπτή μέση και πλούσιους γοφούς.
 • Οι φούστες με μάζεμα ή πιέτες στη μέση είναι κατάλληλες και για αδύνατα κορίτσια.
 • Η φούστα σε γραμμή Α είναι ευέλικτη, κατάλληλη για διαφορετικούς σωματότυπους. Τα λεπτά κορίτσια θα δώσουν τον απαραίτητο όγκο και θα την κάνουν πιο θηλυκή.Και οι κυρίες με πλούσιους γοφούς θα πρέπει να προτιμούν μια φούστα που είναι λίγο χαλαρή στους γοφούς. Το ματ υλικό με μικρό μοτίβο θα φαίνεται πιο συμφέρον.
 • Η φούστα “godet”, που είναι ένας συνδυασμός pencil φούστας και φούστας με φούστα, αγκαλιάζει τους γοφούς και έχει φουντωτό κάτω μέρος. Φαίνεται πάντα σαγηνευτική σε οποιοδήποτε μήκος. Πολυτελής επιλογή για βραδινό ντύσιμο.
 • Σε φορέματα δύο στρώσεων, μια φούστα με μολύβι φτιαγμένη από ένα πιο πυκνό, πιο ταιριαστό ύφασμα μπορεί να συμπληρωθεί με μια φούστα με φούστα.
 • Η ποικιλία των flared φούστες περιλαμβάνει μια πλισέ φούστα, μια γοητευτική φούστα καμπάνα, flirty flounce και ένα frill στο κάτω μέρος της φούστας, το οποίο είναι πάντα σχετικό με βραδινά και casual φορέματα.

Φαρδιά μανίκια

Τα φαρδιά μανίκια έρχονται σε διαφορετικά μήκη, ανάλογα με το στυλ. Αποτελούν ένα από τα κύρια μέρη του φορέματος.

Τα μακριά μανίκια βρίσκονται συνήθως σε ελαφριά φορέματα από σιφόν και μπορούν να κατασκευαστούν από δαντέλα, guipure ή άλλο ημιδιαφανές ύφασμα.

Μερικοί σχεδιαστές προσφέρουν πρωτότυπα μοντέλα ρούχων, όπου τα μανίκια είναι ασύμμετρα: το ένα χέρι έχει ένα μανίκι και το άλλο είναι εντελώς γυμνό.

Φόρεμα με ένα μανίκι

Το μανίκι batwing είναι πολύ δημοφιλές, καθώς προσθέτει αέρα και ελαφρότητα μαζί του. Μια άλλη παραλλαγή του τύπου flared είναι το «flutter», το οποίο πέφτει κάτω και δημιουργεί πολυτελή flounces. Χάρη σε αυτό, η στολή θα φαίνεται πιο κομψή.

Ανά εποχή

Καλοκαίρι

Για το καλοκαίρι, πολλά κορίτσια προτιμούν κοντά φορέματα, καθώς τους επιτρέπουν να δείξουν την ομορφιά των μαυρισμένων ποδιών. Μια στολή από βαμβάκι ή chintz σας επιτρέπει να αντέχετε τέλεια τη ζέστη. Ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο είναι ένα sundress με ανοιχτή πλάτη με ή χωρίς τιράντες.

Το φόρεμα μπορεί να διακοσμηθεί με ριγέ ή καρό στάμπα, αλλά αξίζει να θυμάστε ότι τα κλασικά μοντέλα χαρακτηρίζονται από κομψότητα και απλότητα.
Καλοκαιρινό ριγέ φουστάνι

Ανοιξη φθινόπωρο

Τα ανοιξιάτικα φορέματα είναι ραμμένα από λεπτά φυσικά υφάσματα και για ένα κρύο φθινόπωρο, τα πυκνά πλεκτά θα είναι η καλύτερη επιλογή. Αξίζει να δώσετε προσοχή στο χρωματικό σχέδιο. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο συγκρατημένους τόνους, γιατί τα φωτεινά χρώματα θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε μια βροχερή μέρα και θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Χειμώνας

Τα μοντέλα για την κρύα εποχή κατασκευάζονται συνήθως από χοντρά πλεκτά, αν και συχνά μπορούν να βρεθούν πλεκτά ρούχα.

Το χειμώνα, μπορείτε να φορέσετε όχι μόνο φορέματα μεσαίου μήκους, αλλά και μακριά. Θα πρέπει να προτιμάτε επιλογές με μακριά μανίκια και χωρίς ανοιχτή λαιμόκοψη. Θυμηθείτε ότι το φόρεμα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από φυσικό ύφασμα, γιατί μόνο αυτό θα σας βοηθήσει να ζεσταθείτε σε κρύο καιρό.

Μήκος

Μακρύς

Τα μάξι φορέματα είναι πάντα δημοφιλή σε ειδικές εκδηλώσεις.

Εάν θέλετε να φαίνεστε πολυτελής και πλούσια, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο φουσκωτό φόρεμα μέχρι το πάτωμα. Θα βοηθήσει στην επιμήκυνση της σιλουέτας, θα τονίσει τις κύριες προφορές στη δημιουργία της εικόνας και θα διορθώσει οπτικά τη φιγούρα.

Midi

Φορέματα με φούστα με φούστα μεσαίου μήκους είναι μια εξαιρετική λύση για ένα πάρτι ή μια ημι-επίσημη εκδήλωση. Σατέν, σιφόν ή μετάξι είναι τέλεια για αυτό το ντύσιμο.

Τα φορέματα μήκους μίντι είναι κατάλληλα για την καθημερινή ζωή. Βοηθούν στην ενίσχυση της ομορφιάς των ποδιών, καθώς και στην απόκρυψη ελαττωμάτων στη φιγούρα, ώστε να αισθάνεστε άνετα.

Μικρός

Αν έχεις ένα μαύρο κοντό φόρεμα με φαρδιά φούστα στην γκαρνταρόμπα σου, τότε να είσαι σίγουρη ότι σε οποιοδήποτε πάρτι θα είσαι πάντα στο επίκεντρο. Ένα κομψό κοντό φόρεμα είναι τέλειο για τη δημιουργία μιας εικόνας σε κλασικό στυλ ή ρετρό.

Για τα λεπτά κορίτσια ταιριάζει ένα κοντό ρούχο με εφαρμοστό μπούστο ή ανοιχτή πλάτη και χνουδωτή φούστα.

Φαρδύ κοντό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη

Με τι να φορέσω;

Μοντέλα φουσκωμένων φορεμάτων συνδυάζονται τέλεια με σακάκια, μπολερό, ζακέτες ή σακάκια. Τα φορέματα με μακριά μανίκια συνδυάζονται υπέροχα με γούνινα γιλέκα. Ένα κοντό σακάκι θα τονίσει τέλεια την ομορφιά ενός εφαρμοσμένου φορέματος με φούστα.Κατά την επιλογή εξωτερικών ενδυμάτων, αξίζει να λάβετε υπόψη το στυλ του φορέματος και τον σκοπό.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρετρό εμφάνιση, τότε το φόρεμα σε γραμμή Α μπορεί να συμπληρωθεί με ένα πρωτότυπο χτένισμα με φιόγκο, παπούτσια με σταθερά τακούνια και μια τσάντα του στυλ της εποχής.

Ζώνη ή ζώνη

Μια ζώνη, μια ζώνη είναι μια δημοφιλής λεπτομέρεια για ένα φουσκωτό φόρεμα, ειδικά για εφαρμοστά μοντέλα. Σας επιτρέπει να τονίσετε την τέλεια μέση και λειτουργεί ως ένας από τους τόνους στη δημιουργία μιας ασυναγώνιστης εικόνας.

Παπούτσια

Η επιλογή του μοντέλου παπουτσιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο από το στυλ του φορέματος, αλλά και από το μήκος του. Έτσι, για ένα κοντό ντύσιμο, μπορείτε να επιλέξετε στυλάτα σανδάλια ή παπούτσια με χαμηλό τακούνι, αν και τα ψηλοτάκουνα θα κάνουν την εμφάνισή σας πιο αδύνατη.

Παπούτσια φόρεμα με φουσκώματα

Συχνά, άνετα σανδάλια ή κομψές γόβες επιλέγονται για φορέματα με φλάντζα, αλλά μπορείτε επίσης να φοράτε μπαλαρίνες στην καθημερινή ζωή.

Ένα λαμπερό σάλι γύρω από το λαιμό, που θα φέρει νέα χρώματα, θα γίνει μια κομψή προσθήκη στην εμφάνιση. Εάν η στολή έχει κοντό μανίκι, τότε μπορείτε να φορέσετε μια μπλούζα ή ένα ζιβάγκο κάτω από το κάτω μέρος.

Σάλι στο φόρεμα

αξεσουάρ

Τα κομψά αξεσουάρ θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε την εικόνα, να την κάνετε πιο φωτεινή και κομψή, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τα επιλέγετε, καθώς διαφέρουν ανάλογα με το στυλ των φουσκωμένων φορεμάτων:

 • Για ένα φόρεμα που ανοίγει από τον ώμο, αξίζει να επιλέξετε κοσμήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σιλουέτα σας πιο μακριά. Για παράδειγμα, μακριά σκουλαρίκια ή ένα κολιέ με ένα ενδιαφέρον διαμήκη μενταγιόν.
 • Το φόρεμα, που ξετυλίγεται από το στήθος, το οποίο επιλέγεται συχνά για τη δημιουργία μιας εμφάνισης σε στυλ Empire, μπορεί να φορεθεί είτε με κοντό είτε με μακρύ τσόκερ ή κολιέ. Τα χοντρά σκουλαρίκια τραβούν την προσοχή στο λαιμό. Όταν επιλέγετε παπούτσια, θα πρέπει να αγοράζετε μόνο ελαφριά και κομψά. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε χρυσά ή ασημένια σανδάλια για να δημιουργήσετε μια ελληνική εμφάνιση. Μην ξεχνάτε ότι τα κοντά φορέματα χρειάζονται πάντα κομψά παπούτσια, γιατί τα πόδια σας σε φαρδιά στολή θα είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για μοντέλα με φούστα είναι τα κασκόλ ή τα μαντήλια, αλλά μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με ένα ψεύτικο γιακά. Τα επιμήκη γάντια συμπληρώνουν τέλεια την εμφάνιση.

Μια πραγματική κυρία, έχοντας ακούσει τις τάσεις της μόδας, μπορεί να επιλέξει στυλ που τονίζουν την αξιοπρέπειά της και ταιριάζουν με το στυλ της. Και συμπληρώνοντας την εμφάνιση με αξεσουάρ, μπορείτε πάντα να επιδείξετε υπέροχο γούστο!

1 σχόλιο
Αλεξάνδρα 19.02.2016 11:36

Αυτό είναι το αγαπημένο μου στυλ! Για τον τύπο Rectangle, αυτά τα φορέματα είναι απλά τέλεια.

Μόδα

η ομορφιά

σπίτι