Στυλ και μοντέλα φορεμάτων

Στυλ, μοντέλα και είδη φορεμάτων που κρύβουν την κοιλιά

Στυλ, μοντέλα και είδη φορεμάτων που κρύβουν την κοιλιά
Περιεχόμενο
 1. Ποιο μήκος να προτιμήσετε: μακρύ, μίντι ή κοντό;
 2. Ποιο χρώμα θα λειτουργούσε καλύτερα;
 3. Λίγα λόγια για τα υφάσματα
 4. Ποιο χρώμα διορθώνει οπτικά τη φιγούρα;
 5. Τελική αξία
 6. Τι αξεσουάρ να επιλέξω;
 7. Συμβουλές: κρύψτε την κοιλιά και τα πλευρά σας

Ένα φόρεμα είναι τα καλύτερα ρούχα για ένα κορίτσι, γιατί μόνο σε αυτό μπορείς να νιώσεις πραγματικά ελκυστική και επιθυμητή. Αλλά, δυστυχώς, πολλά κορίτσια αρνούνται αυτή τη στολή λόγω ελαττωμάτων στο σχήμα. Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα είναι η κοιλιά που προεξέχει. Η εμφάνιση μιας «κοιλιάς» δεν φταίει πάντα το κορίτσι. Μπορεί να εμφανιστεί όχι μόνο λόγω υποσιτισμού και παραμέλησης του αθλητισμού, αλλά και λόγω τοκετού ή ασθένειας. Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν την κοιλιά που προεξέχει, τα κορίτσια συνήθως χρησιμοποιούν δύο ριζοσπαστικές μεθόδους: είτε φορούν «ρόμπες» που κρύβουν τη φιγούρα ή φορούν στενά ρούχα, ελπίζοντας ότι θα τα κάνει οπτικά πιο αδύναμα.

Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας πούμε για τα υπάρχοντα στυλ μοντέρνων φορεμάτων που κρύβουν την κοιλιά. Θα μάθετε ότι ακόμα και με μια ατελή σιλουέτα, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά όμορφα και κομψά ρούχα.

Ποιο μήκος να προτιμήσετε: μακρύ, μίντι ή κοντό;

Μακριά Φορέματα

Τεντώνουν οπτικά τη φιγούρα, επομένως είναι εξαιρετικά για να κρύβουν την κοιλιά.

Μακρύ φόρεμα στο πάτωμα της σωστής κοπής κρύβοντας τις φιγούρες των παχύσαρκων γυναικών

Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα των φορεμάτων μέχρι το πάτωμα δεν λειτουργεί για κορίτσια με πολύ μικρό ανάστημα. Το μακρύ φόρεμα "Thumbelina" το κάνει ακόμα πιο χαμηλό. Επομένως, εάν ανήκετε σε μικροκαμωμένα κορίτσια, καλύτερα να το αρνηθείτε.

Φορέματα μεσαίου μήκους

Τα φορέματα μήκους μίντι είναι κατάλληλα για μια μεγάλη ποικιλία σωματότυπων. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να καλύψουν την κοιλιά που προεξέχει.

Μια μεσαία φούστα αποκαλύπτει σαγηνευτικά τα πόδια, κρύβοντας ταυτόχρονα όλες τις προβληματικές περιοχές του σώματος.

Κοντά φορέματα

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη περιοχή για τα κορίτσια που ντρέπονται για την κοιλιά τους. Μια μίνι φούστα, ειδικά αν ταιριάζει στους γοφούς, χωρίζει οριζόντια τη φιγούρα στο σημείο όπου αυτή δεν χρειάζεται καθόλου. Επιλέξτε χαλαρά κοψίματα που δεν θα τονίσουν την κοιλιά σας. Μια φουσκωτή φούστα θα λειτουργήσει επίσης αν έχετε στενούς γοφούς.

Για να αποφύγετε λάθη, είναι καλύτερο να εγκαταλείψετε εντελώς τα εξαιρετικά κοντά φορέματα, έχοντας καθορίσει μόνοι σας το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος μία παλάμη πάνω από το γόνατο.

Ένα κοντό φόρεμα του σωστού στυλ που κρύβει την κοιλιά (για υπέρβαρα κορίτσια)

Ποιο χρώμα θα λειτουργούσε καλύτερα;

Πρέπει να επιλέξετε το χρώμα για το φόρεμα που σας ταιριάζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θυμάστε, καθώς πολλά κορίτσια, γνωρίζοντας ότι τα σκούρα χρώματα κάνουν οπτικά τη σιλουέτα πιο αδύνατη, τρέχουν έντονα χρώματα στην γκαρνταρόμπα τους. Έχοντας ντυθεί με ένα μαύρο και γκρι χρωματικό σχέδιο, μπορείτε, φυσικά, να διορθώσετε τη σιλουέτα σας, αλλά ντύνοντας συνεχώς σκούρα χρώματα, είναι εύκολο να ξεχάσετε άλλα πλεονεκτήματα της εμφάνισής σας.

Μαύρο φόρεμα, που κρύβει την κοιλιά, για ένα χοντρό κορίτσι

Μια φρέσκια επιδερμίδα, μια όμορφη απόχρωση ματιών, ένα ασυνήθιστο χρώμα μαλλιών - όλα αυτά μπορούν να τονιστούν με ένα φόρεμα του σωστού χρώματος. Επομένως, φωτεινά, πλούσια ή ντελικάτα, παστέλ χρώματα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σας.

Ένα φόρεμα με πλαϊνά πάνελ, σε αντίθεση στο χρώμα, περιορίζει οπτικά τη φιγούρα - τα κορίτσια με κοιλιά πρέπει να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το στυλ. Αν σας αρέσουν τα φορέματα με στάμπες, τότε επιλέξτε κάθετα μοτίβα - ένα τέτοιο μοτίβο "τεντώνει" τη φιγούρα.

Μακρύ φόρεμα του σωστού στυλ και χρώματα που κρύβουν τη φουσκωμένη κοιλιά

Λίγα λόγια για τα υφάσματα

Αν έχετε κοιλιά που προεξέχει, θα πρέπει να αποφύγετε τα υφάσματα που εφαρμόζουν στενά. Αποφύγετε φορέματα από φίνα πλεκτά ή ελαστικό guipure. Αυτά τα υλικά όχι μόνο θα τονίσουν όλες τις υπάρχουσες πτυχές, αλλά θα προσθέσουν και νέες. Αν σας αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα υφάσματα, τότε επιλέξτε μοντέλα φορεμάτων με μανίκια guipure ή λαιμόκοψη, αλλά αφήστε τις προβληματικές περιοχές να καλυφθούν με πιο πυκνό υλικό.

Πράσινο φόρεμα για τους παχουλούς, που κρύβει την κοιλιά

Επίσης, χρειάζεται προσοχή με τα γυαλιστερά υφάσματα, αφού η γυαλιστερή επιφάνεια φαίνεται μεγαλύτερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Επομένως, είναι προτιμότερο να αφήσετε στην άκρη τα μεταξωτά και σατέν φορέματα. Έτσι, η επιλογή σας είναι τα πυκνά, ματ υφάσματα όπως βαμβακερά, λινό, βελούδο, κρεπ-σιφόν, καμπρίκ κ.λπ.

Ποιο χρώμα διορθώνει οπτικά τη φιγούρα;

Όχι μόνο το μήκος του φορέματος, αλλά και το χρώμα του μπορούν να προσαρμόσουν οπτικά τη φιγούρα. Ολόκληρη η χρωματική παλέτα χωρίζεται σε δύο μέρη: το ένα περιλαμβάνει ζεστές αποχρώσεις και το άλλο - κρύες. Ταυτόχρονα, ένα χρώμα στο φάσμα μπορεί να έχει τόσο ζεστούς όσο και ψυχρούς τόνους. Οι ψυχρές αποχρώσεις τείνουν να κάνουν οπτικά μεγαλύτερη την απόσταση από το αντικείμενο και οι ζεστές αποχρώσεις, αντίθετα, τη μειώνουν. Επομένως, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση της μείωσης του όγκου, πρέπει να επιλέξετε ρούχα σε κρύο φάσμα.

Το να μάθετε να ξεχωρίζετε τους ψυχρούς από τους ζεστούς τόνους είναι πολύ εύκολο. Το πιο ζεστό χρώμα στην παλέτα χρωμάτων είναι το πορτοκαλί και το πιο κρύο χρώμα είναι το μωβ. Τώρα ρίξτε μια προσεκτική ματιά στον ανεμιστήρα χρώματος: το μέρος που είναι πιο κοντά στο πορτοκαλί είναι ζεστό και το μέρος που είναι πιο κοντά στο μοβ είναι κρύο.

Χρώμα βεντάλιας - αποχρώσεις του χρώματος

Τελική αξία

Η αρχική λειτουργία του φινιρίσματος του υφάσματος είναι διακοσμητική. Αλλά σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να κρύψετε την παρουσία της κοιλιάς, δίνεται μεγαλύτερη σημασία στο τελείωμα, καθώς μετατοπίζει την εστίαση από τη φιγούρα στο ντύσιμο. Υπάρχουν πολλοί τύποι φινιρίσματος φορεμάτων: κουρτίνες, ένθετα δαντέλας, κεντήματα, απλικέ και κρόσσια - μπορείτε να τα αναφέρετε για πολύ καιρό. Για να κάνετε το φινίρισμα στα χέρια σας, αποφύγετε οριζόντιες γραμμές και μικρά σχέδια. Κάθετη διακοσμητική ραφή ή κέντημα, κουρτίνα που ρέει από πάνω προς τα κάτω - αυτές είναι οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι οπτικής διαμόρφωσης σώματος.

Τι αξεσουάρ να επιλέξω;

Τα αξεσουάρ είναι ένας ακόμη πιστός βοηθός στην καταπολέμηση της κοιλιάς που προεξέχει. Εκτός από το φινίρισμα, έχουν σκοπό να αποσπάσουν την προσοχή στον εαυτό τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη χρήση αξεσουάρ για την κάλυψη αυτού του ελαττώματος:

 • Αντικείμενα που δημιουργούν κάθετες γραμμές, όπως μακριές ραβδώσεις ή αλυσίδες.
 • Εντυπωσιακά πράγματα που δημιουργούν τόνους στα σωστά σημεία, για παράδειγμα, μεγάλες καρφίτσες ή τεχνητά λουλούδια (αλλά σε καμία περίπτωση μην τα στερεώνετε στη μέση - είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα λαιμόκοψη για αυτό).
 • Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από ιμάντες. Οι φαρδιές ζώνες κορσέ πρέπει να τοποθετούνται απευθείας στη μέση, και οι λεπτές - ελαφρώς ψηλότερα και να φοριούνται με φαρδιά φαρδιά φορέματα.

Συμβουλές: κρύψτε την κοιλιά και τα πλευρά σας

 • Διορθωτικά εσώρουχα - αυτό είναι ένα πράγμα που πρέπει να φορούν οι κυρίες με προβληματική μέση, αν όχι κάθε μέρα, τουλάχιστον σε περιπτώσεις που πρέπει να δείχνετε καλύτερα. Τα εσώρουχα αδυνατίσματος μπορεί να είναι διαφορετικών τύπων - ξεχωριστά πάνω και κάτω, ή ένα συμπαγές μοντέλο, που θυμίζει ολόσωμη φόρμα.
 • Αναπτύξτε τη σωστή στάση: μόλις αρχίσουμε να λυγίζουμε, οι κοιλιακοί μύες χαλαρώνουν αμέσως και το στομάχι «πέφτει έξω». Όταν περπατάτε, προσπαθήστε να ακουμπήσετε στη σπονδυλική στήλη: τότε το στομάχι τραβιέται αυτόματα προς τα πάνω και φαίνεστε πιο αδύνατος.
 • Στρέψτε την εστίασή σας στα δυνατά σημεία της σιλουέτας σας και τα ελαττώματά της θα γίνουν λιγότερο αισθητά. Τι σου αρέσει περισσότερο στον εαυτό σου; Ίσως είναι ένα πλούσιο στήθος, ή ίσως μια όμορφη πλάτη ή λεπτά πόδια. Αυτό για το οποίο είστε περήφανοι πρέπει να τονιστεί με το σωστό στυλ ντυσίματος.
1 σχόλιο
Ελένη 29.01.2016 15:56

Έχω μια κοιλιά που προεξέχει. Έχω την τάση να πηγαίνω σε ψηλόμεσα φορέματα.

Μόδα

η ομορφιά

σπίτι